reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny chyba pomylilam się w testach... Założyłam, że test w 12 dc pozytywny, pilam dużo wody, dlatego myslalam że jest słabszy, ale na nastepny dzień, wczoraj wydaje mi się jednak mocniejszy... Wczoraj niestety mało wody piłam [emoji2356] a dziś już negatywny. Co myślicie, kiedy owu? Zobacz załącznik 1094402
Zakladajac ze jest to 36-48h tak jak pisza to wychodzi na to ze w najblizszych godzinach

reklama
Dziewczyny chyba pomylilam się w testach... Założyłam, że test w 12 dc pozytywny, pilam dużo wody, dlatego myslalam że jest słabszy, ale na nastepny dzień, wczoraj wydaje mi się jednak mocniejszy... Wczoraj niestety mało wody piłam [emoji2356] a dziś już negatywny. Co myślicie, kiedy owu? Zobacz załącznik 1094402
Wg mnie pozytyw 19.03 także owu powinna być w ciągu 24-48h (w zależności od testu).

Cześć dziewczęta [emoji2772]mam nadzieję, że mnie jeszcze kojarzycie /pamiętacie :) witam się po miesięcznej przerwie w 1 dc... Eh. Już tracę nadzieję...

Edit w sumie po dwumiesięcznej wtedy też się zameldowałam w 1 dc

Ja miałam owu nie całe 12 h po pozytywnym teście. Wiem bo byłam na usg akurat

A czemu jest ryzyko kolejnej straty? Ile miałaś poronień?

Ja jestem 18 dni po poronieniu, za tydzień spodziewam się @, bo mam krótkie cykle, ale zastanawiam się w jakiej jego fazie jestem. Wczoraj piersi zaczęły boleć, tak jakby w fazie lutealnej, a dziś mega płodny, rozciągliwy śluz. Takiego to nigdy nie miałam.
Test owu dziś ciemniejszy niż wczoraj. Zobaczę jak jutro.
Miała tak któraś po poronieniu?
Mi się po poronieniu wydłużył cykl o trochę więcej niż tydzień .

reklama
@Daraa_94 ja również pamietam i witam, ale ładniej bym Cię powitała jakbyś od razu z II przyszła [emoji3]
No niestety nic z tego. Dziś dół totalny... Mojej przyjaciółki brat w lutym wesele i jego żona już w ciąży a ja jakich tabletek bym nie zjadła ilu lekarzy nie odwiedziła tak nic... A wokół same brzuszki, rozwiązania, ciąże a ja tylko obok :(

Do góry