reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No niestety nic z tego. Dziś dół totalny... Mojej przyjaciółki brat w lutym wesele i jego żona już w ciąży a ja jakich tabletek bym nie zjadła ilu lekarzy nie odwiedziła tak nic... A wokół same brzuszki, rozwiązania, ciąże a ja tylko obok :(
Nie załamuj się. Każda z nas miewa gorsze chwile. Ja tez ostatnio mam takie myśli, ale nie możemy im ulegac. Musimy walczyć.

reklama
Hej dziewczyny. A mi mój lekarz powiedział żebym sobie narazie dała spokój aż ucichnie sprawą koronawirusa..... Że to dodatkowy stres, narażanie się na chodzenie po przychodniach i tak dalej. Ja się nie staram bo mam akurat inny powód by się nie starać, ponieważ mój tato jest ciężko chory i nie mam do tego głowy. Ale poza tym powiedział mi właśnie by przeczekać tego wirusa. Trzymam za Was kciuki wszystkie.

Dziewczyny chyba pomylilam się w testach... Założyłam, że test w 12 dc pozytywny, pilam dużo wody, dlatego myslalam że jest słabszy, ale na nastepny dzień, wczoraj wydaje mi się jednak mocniejszy... Wczoraj niestety mało wody piłam [emoji2356] a dziś już negatywny. Co myślicie, kiedy owu? Zobacz załącznik 1094402

19.03 pozytyw moim zdaniem

No niestety nic z tego. Dziś dół totalny... Mojej przyjaciółki brat w lutym wesele i jego żona już w ciąży a ja jakich tabletek bym nie zjadła ilu lekarzy nie odwiedziła tak nic... A wokół same brzuszki, rozwiązania, ciąże a ja tylko obok :(

Dara rozumiem cię :( to oczucie gdy wszyscy na około chwała się brzuszkiem

U mnie dziwna sytuacja bo powinnam mieć owu w 19 dc czyli jutro a testy wyszły mocniejsze w 16 dc i teraz już słabną. Troszkę mnie tylko bolał brzuch wczoraj ale nie wiem
Czy to owu bo niby powinno być z prawej a trochę z lewej kłuło. Ale nie jestem pewna czy to owu. Niby działaliśmy wyedy co kulo ale tylko dwa dni wczoraj już padłam jak zabita i mąż mnie nie dobudzić. Opieka 24 h na dobę nad urwisem mnie wykańcza. Co ma być to będzie :) dziwne ze ta owu by się tyle przesunęła. Z drugiej strony takiego typowo owu paska nie uchwycilam.

Dziewczyny chyba pomylilam się w testach... Założyłam, że test w 12 dc pozytywny, pilam dużo wody, dlatego myslalam że jest słabszy, ale na nastepny dzień, wczoraj wydaje mi się jednak mocniejszy... Wczoraj niestety mało wody piłam [emoji2356] a dziś już negatywny. Co myślicie, kiedy owu? Zobacz załącznik 1094402
Pozytyw 19.03, więc od tej daty owu może się pojawić w przeciągu 36h.

Przytulam 🌷
Rozumiem, że jest Ci trudno. Ja mam podobnie, bo udało się zajść w ciążę po 23 cyklach starań a koleżanka zaszła w tym samym czasie, w pierwszym cyklu(!). Ja straciłam ciążę, ona w niej dalej jest i jest mi potwornie trudno na to patrzeć. Staram się jednak myśleć pozytywnie, że niedługo znów będę w ciąży i nie będę musiała jej zazdrościć.

U mnie dziwna sytuacja bo powinnam mieć owu w 19 dc czyli jutro a testy wyszły mocniejsze w 16 dc i teraz już słabną. Troszkę mnie tylko bolał brzuch wczoraj ale nie wiem
Czy to owu bo niby powinno być z prawej a trochę z lewej kłuło. Ale nie jestem pewna czy to owu. Niby działaliśmy wyedy co kulo ale tylko dwa dni wczoraj już padłam jak zabita i mąż mnie nie dobudzić. Opieka 24 h na dobę nad urwisem mnie wykańcza. Co ma być to będzie :) dziwne ze ta owu by się tyle przesunęła. Z drugiej strony takiego typowo owu paska nie uchwycilam.
No mi się właśnie też wydawało że 19.03. już była owu. Tak czułam... Dlatego te testy mnie zmyliły i wczoraj nic nie działaliśmy [emoji2356][emoji2356][emoji2356]

Przytulam [emoji255]
Rozumiem, że jest Ci trudno. Ja mam podobnie, bo udało się zajść w ciążę po 23 cyklach starań a koleżanka zaszła w tym samym czasie, w pierwszym cyklu(!). Ja straciłam ciążę, ona w niej dalej jest i jest mi potwornie trudno na to patrzeć. Staram się jednak myśleć pozytywnie, że niedługo znów będę w ciąży i nie będę musiała jej zazdrościć.
U mnie teraz będzie 11 cykl starań. W maju mam się zgłosić do lekarza i będzie hsg robione...

reklama
Bardzo mi przykro:( Ja się staram już 28 cykl. W między czasie dwie siostry zaszły w ciążę i urodziły dzieci [emoji1745]

Przytulam [emoji255]

Do góry