reklama
Mokosza
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny, uwierzyć nie mogę ale są 2 kreski!!!!!
Dziewczyny, uwierzyć nie mogę ale są 2 kreski!!!!!
[/QUOTE
Gratulacje a który to dzień cyklu?
Anna 1988
A jesteś pewna, że na USG było widać pęcherzyk ?? Trochę wczesna była Twoja ciąża i wątpię żeby lekarz pęcherzyk mogł zobaczyć. Może lekarz stwierdził, że potwierdza ciążę bo miałaś grube endometrium ??Na usg w chwili gdy juz pojawily sie plamienia pecherzyk byl widoczny jednak z lekarzem ciezko sie dogadac bo za granica mieszkam i tak pół na pół sie rozumielismy. Takze szukam jakichkolwiek informacji...bo jesli przyczyna byla naprawde choroba jak mi mowia (zarazil mnie prawdopodobnie kolega z kursu ktory chory przychodzil i zarażał) to jest to chyba jeszcze bardziej zalamujace dla mnie. Kolejny dzien mija a mi sie dalej plakac chce jak wiem co stracilam [emoji24][emoji24][emoji24]
Żeby było coś widać na USG potrzebna jest bhcg 1000. Pamiętam, że w szpitalu miałaś 20. Chyba by tak szybko nie spadła.
Też miałam ciążę biochemiczna. Wyraźny test i parę dni później okres. Nie znam przyczyny i większość kobiet które miały niestety nie zna odpowiedzi.
Ame90
Zaciekawiona BB
U hu 7 hu hu hu
Moncua89 Ile dni po owulacji? Gratuluję z całego serducha?Dziewczyny, uwierzyć nie mogę ale są 2 kreski!!!!!
Moncia89
Dziękuję wam dziewczyny również z całego serca, to 25 dzień cyklu bo moje cykle zawsze trwają 26 dni, jestem w ciężkim szoku ze za 1 razem się udało. Co dalej? Bardzo się boję żeby wszystko było dobrze.U hu 7 hu hu hu
Moncua89 Ile dni po owulacji? Gratuluję z całego serducha?
Blaankaa
Gratulację[emoji847][emoji173][emoji173]
A jak było z przytulankami w tym cyklu ?Dziewczyny, uwierzyć nie mogę ale są 2 kreski!!!!!
Pięknie widać, gratulacje!Dziewczyny, uwierzyć nie mogę ale są 2 kreski!!!!!
L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak pokazywal mi na usg kiedy pytalam sie czy widzi ciaze. Nie dostalam tego usg niestety poniewaz zostawili w karcie z badaniami. Tyle ze ciaza wyszla mi juz na tescie 4/5 dni przed okresem nie wiem czy to ma jakis sens. No nic szkoda juz dociekac.A jesteś pewna, że na USG było widać pęcherzyk ?? Trochę wczesna była Twoja ciąża i wątpię żeby lekarz pęcherzyk mogł zobaczyć. Może lekarz stwierdził, że potwierdza ciążę bo miałaś grube endometrium ??
Żeby było coś widać na USG potrzebna jest bhcg 1000. Pamiętam, że w szpitalu miałaś 20. Chyba by tak szybko nie spadła.
Też miałam ciążę biochemiczna. Wyraźny test i parę dni później okres. Nie znam przyczyny i większość kobiet które miały niestety nie zna odpowiedzi.
reklama
Teraz idź na betę z krwi, powtórz badanie po 48h i sprawdź czy przyrasta hormon ciążowy. Jeżeli przyrost jest o minimum 66% to znaczy, że wszystko gra. Potem usg, ale to najwcześniej za dwa tygodnie będzie widać coś konkretnego, jeżeli pójdziesz wcześniej to zobaczysz tylko pęcherzyk ciążowy, ale będziesz wiedziała czy jest prawidłowo umiejscowiony w macicy. No i wizyta u gina, podstawowe badania, mocz i morfologia.Dziękuję wam dziewczyny również z całego serca, to 25 dzień cyklu bo moje cykle zawsze trwają 26 dni, jestem w ciężkim szoku ze za 1 razem się udało. Co dalej? Bardzo się boję żeby wszystko było dobrze.