reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kup sobie pojemnik na mocz i korzystaj wielokrotnie. Ja zanurzam zawsze w pobranym do pojemnika moczu nie strumieniowo bo to kilka sekund jednak musisz trzymac. Miałam te same testy. Nawet ciążowy pozytyw na nich ujrzałam dużo przed @ a wartość bety była Ok 70 wiec one noe są zle.
Ja myślałam, że są zle, ale dementuję, po prostu nie miałam owulacji. Z testami wszystko ok 🙂

reklama
No właśnie czytałam o tym. W drugiej fazie cyklu to mogę przed samą miesiączka? Jutro bym się wybrała i zrobiła kilka badań. Czy to za późno? Wy wiecie wszystko [emoji16] wizytę u gin mam 24 i poszłabym już z kompletem podstawowych badań.
Nie wiem dokładnie, więc nie będę doradzać żeby nie wprowadzić w błąd bo hormony powinno się robić w określonych dniach cyklu 😊

A jesteś pewna, że na USG było widać pęcherzyk ?? Trochę wczesna była Twoja ciąża i wątpię żeby lekarz pęcherzyk mogł zobaczyć. Może lekarz stwierdził, że potwierdza ciążę bo miałaś grube endometrium ??
Żeby było coś widać na USG potrzebna jest bhcg 1000. Pamiętam, że w szpitalu miałaś 20. Chyba by tak szybko nie spadła.
Też miałam ciążę biochemiczna. Wyraźny test i parę dni później okres. Nie znam przyczyny i większość kobiet które miały niestety nie zna odpowiedzi.
Ja byłam w 30 dc i też widziałam pęcherzyk, zależy jaki sprzęt ma lekarz. Mi pokazał i zmierzyl i dostałam fotkę :)

U mnie te brązowe plamienia przed okresem były torbielami, które się po troszku zluszczaja przy miesiączce . Więc może idź na kontrolę do ginekologa, trzymam kciuki żeby Ci nic nie wyszło, ale bynajmniej zaliczysz kontrolę [emoji16][emoji4]
Moncia gratulacje!

Dziewczyny dziękuję za miłe przyjęcie [emoji16]
Czy któraś z was miała brązowe plamienia przed okresem? U mnie od jakiegoś czasu okres zaczyna się 3-4 dni wcześniej brązowymi plamieniami i dopiero później normalnie się rozkręca.

reklama
Do góry