reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kup sobie pojemnik na mocz i korzystaj wielokrotnie. Ja zanurzam zawsze w pobranym do pojemnika moczu nie strumieniowo bo to kilka sekund jednak musisz trzymac. Miałam te same testy. Nawet ciążowy pozytyw na nich ujrzałam dużo przed @ a wartość bety była Ok 70 wiec one noe są zle.
Ja myślałam, że są zle, ale dementuję, po prostu nie miałam owulacji. Z testami wszystko ok 🙂

reklama
No właśnie czytałam o tym. W drugiej fazie cyklu to mogę przed samą miesiączka? Jutro bym się wybrała i zrobiła kilka badań. Czy to za późno? Wy wiecie wszystko [emoji16] wizytę u gin mam 24 i poszłabym już z kompletem podstawowych badań.
Nie wiem dokładnie, więc nie będę doradzać żeby nie wprowadzić w błąd bo hormony powinno się robić w określonych dniach cyklu 😊

A jesteś pewna, że na USG było widać pęcherzyk ?? Trochę wczesna była Twoja ciąża i wątpię żeby lekarz pęcherzyk mogł zobaczyć. Może lekarz stwierdził, że potwierdza ciążę bo miałaś grube endometrium ??
Żeby było coś widać na USG potrzebna jest bhcg 1000. Pamiętam, że w szpitalu miałaś 20. Chyba by tak szybko nie spadła.
Też miałam ciążę biochemiczna. Wyraźny test i parę dni później okres. Nie znam przyczyny i większość kobiet które miały niestety nie zna odpowiedzi.
Ja byłam w 30 dc i też widziałam pęcherzyk, zależy jaki sprzęt ma lekarz. Mi pokazał i zmierzyl i dostałam fotkę :)

U mnie te brązowe plamienia przed okresem były torbielami, które się po troszku zluszczaja przy miesiączce . Więc może idź na kontrolę do ginekologa, trzymam kciuki żeby Ci nic nie wyszło, ale bynajmniej zaliczysz kontrolę [emoji16][emoji4]
Moncia gratulacje!

Dziewczyny dziękuję za miłe przyjęcie [emoji16]
Czy któraś z was miała brązowe plamienia przed okresem? U mnie od jakiegoś czasu okres zaczyna się 3-4 dni wcześniej brązowymi plamieniami i dopiero później normalnie się rozkręca.

reklama
Do góry