reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny wracam do Was z porannym pytaniem o testy owu. Wieczorem kreska dużo bledsza niż rano (niepotrzebnie robiłam ten poranny test). Myślicie że owu jeszcze przede mną ? Gdybym nie zrobiła tego testu dzisiaj rano to byłabym przekonana że tak. Dzisiaj 16dc cykle około 32-35 dni.

Załączniki

• Screenshot_2020-03-09-20-46-28-805_com.bm.android.thermometer.jpg
    Screenshot_2020-03-09-20-46-28-805_com.bm.android.thermometer.jpg
    129,5 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Dziewczyny wracam do Was z porannym pytaniem o testy owu. Wieczorem kreska dużo bledsza niż rano (niepotrzebnie robiłam ten poranny test). Myślicie że owu jeszcze przede mną ? Gdybym nie zrobiła tego testu dzisiaj rano to byłabym przekonana że tak. Dzisiaj 16dc cykle około 32-35 dni.
Owulacja wystąpi w ciągu 36 godzin

Tak myślisz ? Ta kreska z dzisiejszego wieczora jest dużo bledsza niż rano. Czy gdyby owu miała być w w ciągu 36h to obie kreski ta rana i wieczora nie byłby rownie mocne ?

Tak myślisz ? Ta kreska z dzisiejszego wieczora jest dużo bledsza niż rano. Czy gdyby owu miała być w w ciągu 36h to obie kreski ta rana i wieczora nie byłby rownie mocne ?
Test owulacyjny pokazuje moment wyrzutu lh a nie sama owulację . Dopiero się tego uczę ale z tego co już wyczytałam to owu występuje po pozytywnym teście

Test owulacyjny pokazuje moment wyrzutu lh a nie sama owulację . Dopiero się tego uczę ale z tego co już wyczytałam to owu występuje po pozytywnym teście
Tak tak, masz rację. Zgadzam się z tym. Zastanawiam się tylko czy liczyć ten dzisiejszy poranny test. Dziewczyny pisały że lepiej robić raz w ciągu dnia, wieczorem o stałej porze. Poranny może wychodzić fałszywie dodatni dlatego mam wątpliwość

Tak tak, masz rację. Zgadzam się z tym. Zastanawiam się tylko czy liczyć ten dzisiejszy poranny test. Dziewczyny pisały że lepiej robić raz w ciągu dnia, wieczorem o stałej porze. Poranny może wychodzić fałszywie dodatni dlatego mam wątpliwość
Zrób jutro popołudniu i porównaj ,być może pik przed Tobą 😊

reklama
Ja dziś miałam pierwszą wizytę u nowego gina. Wszystko ładnie się oczyściło, dał nam zielone światło do kolejnych starań. No i dał skierowanie na badania dla mnie, a potem dla mojego męża. Badania robiliśmy jakieś dwa lata temu i było wszystko ok, ale w ciążę nadal nie zaszłam. Zobaczę co mi wyjdzie na tych badaniach bo po dwóch latach dużo się mogło zmienić na naszą niekorzyść

Do góry