reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny wracam do Was z porannym pytaniem o testy owu. Wieczorem kreska dużo bledsza niż rano (niepotrzebnie robiłam ten poranny test). Myślicie że owu jeszcze przede mną ? Gdybym nie zrobiła tego testu dzisiaj rano to byłabym przekonana że tak. Dzisiaj 16dc cykle około 32-35 dni.

Załączniki

• Screenshot_2020-03-09-20-46-28-805_com.bm.android.thermometer.jpg
    Screenshot_2020-03-09-20-46-28-805_com.bm.android.thermometer.jpg
    129,5 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Dziewczyny wracam do Was z porannym pytaniem o testy owu. Wieczorem kreska dużo bledsza niż rano (niepotrzebnie robiłam ten poranny test). Myślicie że owu jeszcze przede mną ? Gdybym nie zrobiła tego testu dzisiaj rano to byłabym przekonana że tak. Dzisiaj 16dc cykle około 32-35 dni.
Owulacja wystąpi w ciągu 36 godzin

Tak myślisz ? Ta kreska z dzisiejszego wieczora jest dużo bledsza niż rano. Czy gdyby owu miała być w w ciągu 36h to obie kreski ta rana i wieczora nie byłby rownie mocne ?

Tak myślisz ? Ta kreska z dzisiejszego wieczora jest dużo bledsza niż rano. Czy gdyby owu miała być w w ciągu 36h to obie kreski ta rana i wieczora nie byłby rownie mocne ?
Test owulacyjny pokazuje moment wyrzutu lh a nie sama owulację . Dopiero się tego uczę ale z tego co już wyczytałam to owu występuje po pozytywnym teście

Test owulacyjny pokazuje moment wyrzutu lh a nie sama owulację . Dopiero się tego uczę ale z tego co już wyczytałam to owu występuje po pozytywnym teście
Tak tak, masz rację. Zgadzam się z tym. Zastanawiam się tylko czy liczyć ten dzisiejszy poranny test. Dziewczyny pisały że lepiej robić raz w ciągu dnia, wieczorem o stałej porze. Poranny może wychodzić fałszywie dodatni dlatego mam wątpliwość

Tak tak, masz rację. Zgadzam się z tym. Zastanawiam się tylko czy liczyć ten dzisiejszy poranny test. Dziewczyny pisały że lepiej robić raz w ciągu dnia, wieczorem o stałej porze. Poranny może wychodzić fałszywie dodatni dlatego mam wątpliwość
Zrób jutro popołudniu i porównaj ,być może pik przed Tobą 😊

reklama
Ja dziś miałam pierwszą wizytę u nowego gina. Wszystko ładnie się oczyściło, dał nam zielone światło do kolejnych starań. No i dał skierowanie na badania dla mnie, a potem dla mojego męża. Badania robiliśmy jakieś dwa lata temu i było wszystko ok, ale w ciążę nadal nie zaszłam. Zobaczę co mi wyjdzie na tych badaniach bo po dwóch latach dużo się mogło zmienić na naszą niekorzyść

Do góry