reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja test robiłam 3 dni po terminie miesiączki spodziewanej i blada kreska sie pojawiła, jutro rano będzie najważniejszym dniem a potem do pracy, na szczęście mąż wróci koło 10 więc sie zobaczymy przed moją pracą.
Kajka a Ty już masz jakieś dzieci czy to by Twoja pierwsza ciąża była?
Mam dwie córki i dwie ciąże biochemiczne za sobą.

reklama
Mąż robił w Klinice Leczenia Niepłodności Invicta, podstawowe badanie miał tego samego dnia wieczorem, morfologię dosłali po kilku dniach. Ja byłam z tymi wynikami u swojego ginekologa, ale on specjalizuje się w leczeniu niepłodności i sam męża na te badania wysłał.
A jak zrobię to badanie nasienia w luxmedzie to wynik kiedy ? I czy tam mam opis? Gdzie idę z opisem żeby powiedział czy wyniki są okej ?

10 ale tak naprawdę nie wiem czy jestem 10 czy 9 dni po owu
Ja też robiłam dzisiaj 10 . Ale pamietam jak bylam w ciazy to mialam juz bete na poziomie okolo 300 i wyszla tylko blada kreska wiec te testy to roznie z nimi bywa . Co prawda straciłam ta ciaze Ale nie wiem czy to ma jakiś związek . Jednym wychodzi innym nie .

reklama
Do góry