Mam dwie córki i dwie ciąże biochemiczne za sobą.Ja test robiłam 3 dni po terminie miesiączki spodziewanej i blada kreska sie pojawiła, jutro rano będzie najważniejszym dniem a potem do pracy, na szczęście mąż wróci koło 10 więc sie zobaczymy przed moją pracą.
Kajka a Ty już masz jakieś dzieci czy to by Twoja pierwsza ciąża była?
reklama
Oczywiście, że może być za wcześnie. Miałaś monitoring, że wiesz kiedy była owu? Może się przesunęła o kilka dni. Dopóki nie ma @ to nie trać nadzieiMiało być czy myślicie, że może być za wczesnie
Mikstura
Fanka BB :)
Mąż robił w Klinice Leczenia Niepłodności Invicta, podstawowe badanie miał tego samego dnia wieczorem, morfologię dosłali po kilku dniach. Ja byłam z tymi wynikami u swojego ginekologa, ale on specjalizuje się w leczeniu niepłodności i sam męża na te badania wysłał.
A jak zrobię to badanie nasienia w luxmedzie to wynik kiedy ? I czy tam mam opis? Gdzie idę z opisem żeby powiedział czy wyniki są okej ?
Ame90
Zaciekawiona BB
10 ale tak naprawdę nie wiem czy jestem 10 czy 9 dni po owuA jaka czułość robiłaś?
Ame90
Zaciekawiona BB
Kajka miałam monitoring owulacje miała 10 albo 9 dni temuOczywiście, że może być za wcześnie. Miałaś monitoring, że wiesz kiedy była owu? Może się przesunęła o kilka dni. Dopóki nie ma @ to nie trać nadziei
U
użytkownik-a
Gość
Ja też robiłam dzisiaj 10 . Ale pamietam jak bylam w ciazy to mialam juz bete na poziomie okolo 300 i wyszla tylko blada kreska wiec te testy to roznie z nimi bywa . Co prawda straciłam ta ciaze Ale nie wiem czy to ma jakiś związek . Jednym wychodzi innym nie .10 ale tak naprawdę nie wiem czy jestem 10 czy 9 dni po owu
U
użytkownik-a
Gość
A czujesz coś ? Jakieś objawy czy coś w tym stylu?Kajka miałam monitoring owulacje miała 10 albo 9 dni temu
To miało prawo nie wyjść, spróbuj jutro albo pojutrze testem 10Kajka miałam monitoring owulacje miała 10 albo 9 dni temu
agabaj92
Fanka BB :)
Ja jestem po krążkach Nuvaring 8 miesięcy temu odstawiłam i chyba się udałoMam dwie córki i dwie ciąże biochemiczne za sobą.
reklama
Ame90
Zaciekawiona BB
poczekam do piątku przynajmniej @dopiero planowo ma być w niedzielęTo miało prawo nie wyjść, spróbuj jutro albo pojutrze testem 10