reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Heeej [emoji7] Dziewczyny, jednak chyba się udało [emoji16][emoji16][emoji16] chociaż jak na 2 dni po spodziewanej @ kreska mogła być trochę wyraźniejsza [emoji848]Zobacz załącznik 1087184
Może owu miałaś później i stąd ten jaśniejszy kolor? Nie przejmuj się tym. GRATULACJE ! [emoji7] Życzę spokojnych 9 miesięcy. Dla pewności zrób sobie betę i sprawdź jak przyrasta

reklama
Pozytywny, działaj [emoji182]
Cześć dziewczyny,
Czy to jest pozytywny test owulacyjny?:)
To mój 2 cykl starań z testami i nie jestem pewna.

Pozdrawiam
Gratulacje!!!
Witam u mnie w 1 xyklu po odstawieniu tabletek anykoncepcyjnych. Termin wypada na 11 listopada [emoji16] dołączam do grona [emoji3059]
O proszę, trzeba działać [emoji4]
Dzisiaj rano stwierdziłam, że mam gdzieś te testy i od następnego cyklu nie robię, a tu wieczorem taka niespodzianka :)
Z miłą chęcią dołaczymy [emoji1]
Jaa! I bardzo trzymam kciuki, ze będzie nas więcej![emoji120][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja też mam ginekologa niedługo, i pewnie też mi znowu wykryje...
Nie poddawajmy się musi być w końcu dobrze [emoji173]
U mnie ciąży brak. Do tego oddeochnmieaiecy bola mnie bardzo piersi byłam dziś na usg Wszytsko w porządku wiec prawdopodobnie hormony. Już się boje ... kolejne g mi znajda do kolekcji pewnie.
Gratulacje [emoji173] w dniu @ pewnie będzie ciemniejszy [emoji4]
Heeej [emoji7] Dziewczyny, jednak chyba się udało [emoji16][emoji16][emoji16] chociaż jak na 2 dni po spodziewanej @ kreska mogła być trochę wyraźniejsza [emoji848]Zobacz załącznik 1087184

Ja bym chyba chwilę wstrzymała się z betą
Dziewczyny, chyba zaczyna mi się rozkręcać, bo plamie już krwią okresową, ale jak na razie to tylko plamienia w dużych odstępach czasu. Myślicie że powinnam zrobić betę, żeby sprawdzić czy spada? Czy dać sobie już z tym spokój?

Dziewczyny 4dzien spóźnia się @ i robiłam test dzień przed i w dzień @ i była biel możliwe że teraz bym zobaczyła dwie kreski? Boję się trochę kolejnego rozczarowania. Chwilami pobolewa mnie lewy a później prawy jajnik, piersi tak bolesne że dotknąć się nie da. Rzadko mi się spóźnia zazwyczaj 1 dzien max 2

Dziewczyny 4dzien spóźnia się @ i robiłam test dzień przed i w dzień @ i była biel możliwe że teraz bym zobaczyła dwie kreski? Boję się trochę kolejnego rozczarowania. Chwilami pobolewa mnie lewy a później prawy jajnik, piersi tak bolesne że dotknąć się nie da. Rzadko mi się spóźnia zazwyczaj 1 dzien max 2
Ja bym zrobiła :). Trzymam kciuki!

Zrób test :)

Witam się w 7 dc [emoji6] W tym cyklu podwójna dawka lematty, mam nadzieję że urośnie kilka jajeczek i się wreszcie uda [emoji3064]
Gratuluję wszystkim dziewczynom które zobaczyly II [emoji7]

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny ostatnio troche mnie nie było wiec duzo mnie omineloz wszystkim dziewczynom gratuluje dwoch kreseczek. Mam problem i nie wiem co zrobic jutro mam 4dc cyklu znow ten cykl byl dluzszy i tak czekalam na @ i chce isc do lekarza innego niz do tej pory chodzilam robilam ostatnio progesteron i prolaktyne,( progesteron niski a prolaktyna wysoka). I teraz nie wiem czy cos robic jutro jakies badania ale nie wiem jakie, sa jakies najwazniejsze zeby cos zrobic i z nimi isc do lekarza bo tyle tego jest czy nic nie robic i pokazac tylko te prolaktyne i progesteron i najwyzwj moze on cos powie to zrobie sama juz nie wiem co robic doradzcie.

reklama
Do góry