reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny ta dolna to pozytyw? PS. Te kłucie z soboty to widocznie przedowulacyjne, dzisiaj 17dc. Owulacja musiała mi się przesunąć przez przeziębienie.

Załączniki

• 20200303_122829_HDR~2.jpg
    20200303_122829_HDR~2.jpg
    937,4 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Może owu sie ciut przesuneła i dlatego bladsza :) ale i tak fajniusia kreseczka :)

Ja to będę miała drugą jak zrobią testy na menopauze 😅 😅 😅
Aga przestań. Masz szanse jeszcze tylko w marcu na starania bez presji, bo jak ja dostanę zielone światło to w kwietniu już Cię sobie przypilnuje!

Do dziewczyn wykonujących testy owulacyjne.
Dziewczyny proponuje Wam zamiast zostawiać te paseczki z poprzednich dni to robić zdjęcia. Mi osobiście było ciężko porównywać te „świeże” z tymi sprzed kilku dni, a nawet z dnia wczorajszego, a dzięki zdjęciom pięknie widać. Robię test po 10 minutach robie zdjęcie i później porównuje. To taki mój sposób. Polecam!

Do dziewczyn wykonujących testy owulacyjne.
Dziewczyny proponuje Wam zamiast zostawiać te paseczki z poprzednich dni to robić zdjęcia. Mi osobiście było ciężko porównywać te „świeże” z tymi sprzed kilku dni, a nawet z dnia wczorajszego, a dzięki zdjęciom pięknie widać. Robię test po 10 minutach robie zdjęcie i później porównuje. To taki mój sposób. Polecam!
Dobra jest do tego aplikacja femometer.
Zdjęcia, data godzina A jeszcze samo wykrywa ile jest (ja bym się na tym w 100% nie opierała i czasami trzeba powtórzyć zdjęcie ale jak dla mnie bajka)
Screenshot_20200303-142245_Femometer.jpeg

reklama
Do góry