reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny ta dolna to pozytyw? PS. Te kłucie z soboty to widocznie przedowulacyjne, dzisiaj 17dc. Owulacja musiała mi się przesunąć przez przeziębienie.

Załączniki

• 20200303_122829_HDR~2.jpg
    20200303_122829_HDR~2.jpg
    937,4 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Może owu sie ciut przesuneła i dlatego bladsza :) ale i tak fajniusia kreseczka :)

Ja to będę miała drugą jak zrobią testy na menopauze 😅 😅 😅
Aga przestań. Masz szanse jeszcze tylko w marcu na starania bez presji, bo jak ja dostanę zielone światło to w kwietniu już Cię sobie przypilnuje!

Do dziewczyn wykonujących testy owulacyjne.
Dziewczyny proponuje Wam zamiast zostawiać te paseczki z poprzednich dni to robić zdjęcia. Mi osobiście było ciężko porównywać te „świeże” z tymi sprzed kilku dni, a nawet z dnia wczorajszego, a dzięki zdjęciom pięknie widać. Robię test po 10 minutach robie zdjęcie i później porównuje. To taki mój sposób. Polecam!

Do dziewczyn wykonujących testy owulacyjne.
Dziewczyny proponuje Wam zamiast zostawiać te paseczki z poprzednich dni to robić zdjęcia. Mi osobiście było ciężko porównywać te „świeże” z tymi sprzed kilku dni, a nawet z dnia wczorajszego, a dzięki zdjęciom pięknie widać. Robię test po 10 minutach robie zdjęcie i później porównuje. To taki mój sposób. Polecam!
Dobra jest do tego aplikacja femometer.
Zdjęcia, data godzina A jeszcze samo wykrywa ile jest (ja bym się na tym w 100% nie opierała i czasami trzeba powtórzyć zdjęcie ale jak dla mnie bajka)
Screenshot_20200303-142245_Femometer.jpeg

reklama
Do góry