reklama
Wg mnie dolny pozytywnyDziewczyny ta dolna to pozytyw? PS. Te kłucie z soboty to widocznie przedowulacyjne, dzisiaj 17dc. Owulacja musiała mi się przesunąć przez przeziębienie.
Maxi89
Fanka BB :)
Aga przestań. Masz szanse jeszcze tylko w marcu na starania bez presji, bo jak ja dostanę zielone światło to w kwietniu już Cię sobie przypilnuje!Może owu sie ciut przesuneła i dlatego bladsza ale i tak fajniusia kreseczka
Ja to będę miała drugą jak zrobią testy na menopauze
Maxi89
Dolny pozytyw.Dziewczyny ta dolna to pozytyw? PS. Te kłucie z soboty to widocznie przedowulacyjne, dzisiaj 17dc. Owulacja musiała mi się przesunąć przez przeziębienie.
Maxi89
Do dziewczyn wykonujących testy owulacyjne.
Dziewczyny proponuje Wam zamiast zostawiać te paseczki z poprzednich dni to robić zdjęcia. Mi osobiście było ciężko porównywać te „świeże” z tymi sprzed kilku dni, a nawet z dnia wczorajszego, a dzięki zdjęciom pięknie widać. Robię test po 10 minutach robie zdjęcie i później porównuje. To taki mój sposób. Polecam!
Dziewczyny proponuje Wam zamiast zostawiać te paseczki z poprzednich dni to robić zdjęcia. Mi osobiście było ciężko porównywać te „świeże” z tymi sprzed kilku dni, a nawet z dnia wczorajszego, a dzięki zdjęciom pięknie widać. Robię test po 10 minutach robie zdjęcie i później porównuje. To taki mój sposób. Polecam!
Wesoła_Aga
Aga przestań. Masz szanse jeszcze tylko w marcu na starania bez presji, bo jak ja dostanę zielone światło to w kwietniu już Cię sobie przypilnuje!
Ja nie mam zielonego światła co miesiąc tylko co 2-3 cykle
Maxi89
A mnie to nie interesuje już. Albo marzec - bez presji, albo kwiecień z ogromnymi naciskami!!!Ja nie mam zielonego światła co miesiąc tylko co 2-3 cykle
Saneatsui
Dobra jest do tego aplikacja femometer.Do dziewczyn wykonujących testy owulacyjne.
Zdjęcia, data godzina A jeszcze samo wykrywa ile jest (ja bym się na tym w 100% nie opierała i czasami trzeba powtórzyć zdjęcie ale jak dla mnie bajka)
reklama
Qwertyy77
Dziewczyno jestes w tym samym wieku co większość z nas!!Może owu sie ciut przesuneła i dlatego bladsza ale i tak fajniusia kreseczka
Ja to będę miała drugą jak zrobią testy na menopauze