ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Możliwe mi ostatnio
Wychodziły białe a nagle mocna krecha
U mnie tez tak było. Białe, białe i nagle pozytyw [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możliwe mi ostatnio
Wychodziły białe a nagle mocna krecha
Według apki 10, ale testy owulacyjne wychodziły negatywne w tym cuklu[emoji1745]
Ja mam rozregulowane cykle. Jak nie wezmę dupka to @ nie dostanę. Zawsze brałam jak było potwierdzone że nici z owulacji. Jestem 8dzien na dupku. Jakbym po 10 dniu odstawiła to pewnie w pt bym @ dostała choć według aplikacji @ przypada na 21.03 owu była 17-18dcBez smutasów, na kiedy @ wypada dokladnie?
Blizniaki nie sa zle [emoji4] moja pierwsza ciaza i okazalo sie, ze sa 2 serduszka [emoji4] teraz sie mega ciesze i wiem, ze damy rade. Dzis 14tc i nie moge sie doczekac az beda na swiecie [emoji16]
Ja nigdy nawet nie pomyslalam, ze moglabym miec blizniaki jak urodze i z malymi bedzie wszystko ok to tez sie wybiore na Jasna Gore dziekowacFajnie czytać ze Wszytsko u was dobrze Fajna ta wasza historia. Ja zawsze chciałam bliźniaki i gdyby nie moja przypadłość i fakt ze nie mam możliwości urodzenia bliźniaków to bardzo bym chciala. Niestety jestem w sytuacji ze nawet jak jedno urodzę to pójdę na kolanach na jasna gore
Trzymajcie się zdrowo
Wow, nie wiedziałam że beta tak wcześnie może coś pokazać..Dziewczyny jestem w pracy więc dopiero w domu nadrobię zaległości ale chce wam szybko napisać że nie wytrzymalam i pojechałam dziś na betę. Pozostał tydzień i 2 dni do okresu ale chce już dziś wiedzieć na czym stoję.
Dam znać
Aga z tego co pamiętam to też jesteś po tabletkach anty prawda?
Co się zadziało, że nastąpiła stymulacja ?