reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Bez smutasów, na kiedy @ wypada dokladnie?
Ja mam rozregulowane cykle. Jak nie wezmę dupka to @ nie dostanę. Zawsze brałam jak było potwierdzone że nici z owulacji. Jestem 8dzien na dupku. Jakbym po 10 dniu odstawiła to pewnie w pt bym @ dostała choć według aplikacji @ przypada na 21.03 :) owu była 17-18dc

Zrobiłam test i 1 kreska,czyli powinnam te plamienia/brudzenia uznac za okres..Troche jestem zla bo kolejny cykl mi również przepada bo będę szczepiona na swinke i różyczke więc przez miesiąc nie mogę zajsc w ciaze,ale przynajmniej pójdę na monitoring i dowiem sie czy mam owulacje..Powodzenia staraczki

U mnie okresu nadal brak, temperatura 37. Umówiona jestem w czwartek do lekarza, boję się już robić testy, bo pewnie znowu się rozczaruje...

Dziewczyny jestem w pracy więc dopiero w domu nadrobię zaległości ale chce wam szybko napisać że nie wytrzymalam i pojechałam dziś na betę. Pozostał tydzień i 2 dni do okresu ale chce już dziś wiedzieć na czym stoję.
Dam znać 😊

Wiem Kochana że nie są złe, pamiętam o Tobie i Twoich niespodziewanych bliźniakach [emoji3] jak się okaże że bliźniaki no to co zrobię, będę miała podwójne szczęście [emoji3] ale jednak obawa jest [emoji6]
Blizniaki nie sa zle [emoji4] moja pierwsza ciaza i okazalo sie, ze sa 2 serduszka [emoji4] teraz sie mega ciesze i wiem, ze damy rade. Dzis 14tc i nie moge sie doczekac az beda na swiecie [emoji16]

Fajnie czytać ze Wszytsko u was dobrze :) Fajna ta wasza historia. Ja zawsze chciałam bliźniaki i gdyby nie moja przypadłość i fakt ze nie mam możliwości urodzenia bliźniaków to bardzo bym chciala. Niestety jestem w sytuacji ze nawet jak jedno urodzę to pójdę na kolanach na jasna gore :)
Trzymajcie się zdrowo
Ja nigdy nawet nie pomyslalam, ze moglabym miec blizniaki 😊 jak urodze i z malymi bedzie wszystko ok to tez sie wybiore na Jasna Gore dziekowac 😊
Zawsze trzeba miec nadzieje i wierzyc, nawet jak sie nie udaje. Nam sie tyle czasu nie udawalo, tylu ginekologow przeszlam i w miesiacu ostatniej szansy, bez wspomagaczy zaskoczylismy. Ja wierze, ze kazda z nas wszystkich staraczek, jeszcze bedzie bujala swoje ukochane dzieciatko😘

Dziewczyny jestem w pracy więc dopiero w domu nadrobię zaległości ale chce wam szybko napisać że nie wytrzymalam i pojechałam dziś na betę. Pozostał tydzień i 2 dni do okresu ale chce już dziś wiedzieć na czym stoję.
Dam znać 😊
Wow, nie wiedziałam że beta tak wcześnie może coś pokazać.. :D
Ja 11 dpo, okres w środę, ale czekam cierpliwie. 🙂

reklama
Tak, jestem po 12 latach antykoncepcji. W czwartym cyklu poszłam do gin, okazuje się że prawdopodobnie mam pcos i brak owulacji. Gin zadecydował że spróbujemy stymulacji, w 12 dc ani 16 dc nie było śladu po zbliżającym się owu więc zaczęłam brać letrozol. Gin powiedział że działamy tak jakbym miała 3 dc a nie 16 i teraz czekam na czwartek na monitoring.
Aga z tego co pamiętam to też jesteś po tabletkach anty prawda?
Co się zadziało, że nastąpiła stymulacja ?

Do góry