reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej kochane [emoji3059][emoji3059] trochę mnie tu nie było, dużo się działo prywatnie, i trochę psychicznie chyba był dołek [emoji26] zawodowo sajgon itp.
Nie jestem w stanie nadrobić tyle tysięcy postów [emoji87][emoji85]

Wiec, Gratuluję tym Kobietkom, którym się udało trzymam za Was kciuki i życzę wytrwałości, aby wszystko było szczęśliwie.
Czy pojawiły się jeszcze jakieś bliźniaki?

A reszcie nam staraczek życzę powodzenia [emoji3059]

U mnie dziś 12 dc, ale niestety test owulacyjny negatywny, czy to możliwe by jeszcze nic nie pokazywał?

Kto w podobnym terminie ? [emoji1]

reklama
Ja 8 dc więc w miarę blisko, jestem w pierwszym stymulowanym cyklu.
Hej kochane [emoji3059][emoji3059] trochę mnie tu nie było, dużo się działo prywatnie, i trochę psychicznie chyba był dołek [emoji26] zawodowo sajgon itp.

Wiec, Gratuluję tym Kobietkom, którym się udało trzymam za Was kciuki i życzę wytrwałości, aby wszystko było szczęśliwie.

U mnie dziś 12 dc, ale niestety test owulacyjny negatywny, czy to możliwe by jeszcze nic nie pokazywał?

Dziewczyny w czwartek chyba miałam owu (trudno na. 100% określić bo byłam na wakacjach i wróciłam w czwartek zrobiłam test był prawie pozytywny ale w piątek już negatyw więc uznaje że w czwartek było owu) od środy wieczorem boli mnie polewej stronie chyba lewy jajnik raz mocniej raz słabiej. Od czwartku wieczorem do soboty włącznie jak siadałam to myslalam że mi coś peknie zaraz teraz jest znośnie. Wizyta u gin dopiero 10.03. Od prawie roku czyje owu ale na zasadzie kilka godzin max 2 dni ale wyrywkowo a tak jak teraz jeszcze nie miałam i nie wiem czy się martwić ;/. Od wczoraj biorę też dupka. Od 2msc zażywam dodatkowo witaminy ale myślę że to raczej nie ich wina. Miała któraś z was tak długie bule owu?

Ps dziś 17dc z 28-31dc

Pamiętam to zaskoczenie i radość [emoji1] jak się czujesz ? Wszystko w porządku?
Jak serduszka przybierają?
Znasz już płeć?
Blizniaki nie sa zle [emoji4] moja pierwsza ciaza i okazalo sie, ze sa 2 serduszka [emoji4] teraz sie mega ciesze i wiem, ze damy rade. Dzis 14tc i nie moge sie doczekac az beda na swiecie [emoji16]

Pamiętam to zaskoczenie i radość [emoji1] jak się czujesz ? Wszystko w porządku?
Jak serduszka przybierają?
Znasz już płeć?
Dziekuje 😘 czuje sie zaskakujaco dobrze, chociaz nie mam porownania 😁 plci jeszcze nie znamy, ale jestesmy juz po pierwszych badaniach konczacych trymestr i prenatalnych i dzieciaczki sa zdrowe 😊 rosniemy wspolnie, choc ja chudne to brzusio rosnie, tak ze mnie ciagna mimo, ze jem co 2h. Na razie wszystko jest ksiazkowe, a ja i mąż już nie wyobrazamy sobie, ze ciaza moglaby by byc pojedyncza 😂😂 powoli zaczynamy przystosowywac mieszkanie pod dzieciaczki i mimo, ze to szybko to chcemy to zrobic poki "jestem na chodzie", bo nie wiemy jak bedzie przebiegal III trymest, a chce brac czynny udzial w tym wszystkim 😊

Troszke mniej poczytuje forum, ale co jakis czas wpadam i nadrabiam ile moge, a na sierpniowki (bo teraz na usg wyszedl 1.09 termin porodu, ale bliznieta zazwyczaj rodza sie przed 40tc, wiec licze na sierpien) jeszcze sie nie przenioslam i chyba odpuszcze. Lubie patrzec jak dziewczyny wstawiaja swoje II kreski, bo pamietam jak ja sie o to staralam i jakie bylo to dla mnie wazne. I bardzo ciesze sie razem z nimi 😊

A jak u Ciebie? Przepraszam jeśli pisałas, a ja nie doczytalam.

Możliwe mi ostatnio
Wychodziły białe a nagle mocna krecha

Dziekuje [emoji8] czuje sie zaskakujaco dobrze, chociaz nie mam porownania [emoji16] plci jeszcze nie znamy, ale jestesmy juz po pierwszych badaniach konczacych trymestr i prenatalnych i dzieciaczki sa zdrowe [emoji4] rosniemy wspolnie, choc ja chudne to brzusio rosnie, tak ze mnie ciagna mimo, ze jem co 2h. Na razie wszystko jest ksiazkowe, a ja i mąż już nie wyobrazamy sobie, ze ciaza moglaby by byc pojedyncza [emoji23][emoji23] powoli zaczynamy przystosowywac mieszkanie pod dzieciaczki i mimo, ze to szybko to chcemy to zrobic poki "jestem na chodzie", bo nie wiemy jak bedzie przebiegal III trymest, a chce brac czynny udzial w tym wszystkim [emoji4]

Troszke mniej poczytuje forum, ale co jakis czas wpadam i nadrabiam ile moge, a na sierpniowki (bo teraz na usg wyszedl 1.09 termin porodu, ale bliznieta zazwyczaj rodza sie przed 40tc, wiec licze na sierpien) jeszcze sie nie przenioslam i chyba odpuszcze. Lubie patrzec jak dziewczyny wstawiaja swoje II kreski, bo pamietam jak ja sie o to staralam i jakie bylo to dla mnie wazne. I bardzo ciesze sie razem z nimi [emoji4]

A jak u Ciebie? Przepraszam jeśli pisałas, a ja nie doczytalam.

Fajnie czytać ze Wszytsko u was dobrze :) Fajna ta wasza historia. Ja zawsze chciałam bliźniaki i gdyby nie moja przypadłość i fakt ze nie mam możliwości urodzenia bliźniaków to bardzo bym chciala. Niestety jestem w sytuacji ze nawet jak jedno urodzę to pójdę na kolanach na jasna gore :)
Trzymajcie się zdrowo

reklama
Do góry