Mikstura
Fanka BB :)
U mnie rano śluz podbarwiony krwią, także pozostaje tylko czekać [emoji1745]
10dpo i biel... A piersi zaraz wybuchną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje [emoji8] czuje sie zaskakujaco dobrze, chociaz nie mam porownania [emoji16] plci jeszcze nie znamy, ale jestesmy juz po pierwszych badaniach konczacych trymestr i prenatalnych i dzieciaczki sa zdrowe [emoji4] rosniemy wspolnie, choc ja chudne to brzusio rosnie, tak ze mnie ciagna mimo, ze jem co 2h. Na razie wszystko jest ksiazkowe, a ja i mąż już nie wyobrazamy sobie, ze ciaza moglaby by byc pojedyncza [emoji23][emoji23] powoli zaczynamy przystosowywac mieszkanie pod dzieciaczki i mimo, ze to szybko to chcemy to zrobic poki "jestem na chodzie", bo nie wiemy jak bedzie przebiegal III trymest, a chce brac czynny udzial w tym wszystkim [emoji4]
Troszke mniej poczytuje forum, ale co jakis czas wpadam i nadrabiam ile moge, a na sierpniowki (bo teraz na usg wyszedl 1.09 termin porodu, ale bliznieta zazwyczaj rodza sie przed 40tc, wiec licze na sierpien) jeszcze sie nie przenioslam i chyba odpuszcze. Lubie patrzec jak dziewczyny wstawiaja swoje II kreski, bo pamietam jak ja sie o to staralam i jakie bylo to dla mnie wazne. I bardzo ciesze sie razem z nimi [emoji4]
A jak u Ciebie? Przepraszam jeśli pisałas, a ja nie doczytalam.
Możliwe mi ostatnio
Wychodziły białe a nagle mocna krecha
U mnie rano śluz podbarwiony krwią, także pozostaje tylko czekać [emoji1745]
A czy Ty nie miałaś bladych kresek kilka dni temu? Ile do @? Przytulam10dpo i biel... A piersi zaraz wybuchną
Miałam ale musiały to być resztki Ovitrelle bo teraz nie ma nic... Do @ jakieś 4dniA czy Ty nie miałaś bladych kresek kilka dni temu? Ile do @? Przytulam [emoji8]
A ile dni po owulce?
Miałam ale musiały to być resztki Ovitrelle bo teraz nie ma nic...
Według apki 10, ale testy owulacyjne wychodziły negatywne w tym cuklu[emoji1745]