Hej dziewczyny do mnie dzis przyszła @ i troche się zalamalam, bo mialam nadzieje ze po progestonie w koncu coś zaskoczy. Czy ktorejs z Was progesteron(duphaston,luteina) pomógł zajść w ciążę?w tym cyklu mam mieć pierwszy raz monitoring ale nie wiem czy on bedzie miarodajny bo mam przyjść w 13dc A progeston mam brać od 10-23dc...
reklama
Magd.a
Fanka BB :)
Nic nie ma
Dziewczynki doradzcie cykle 29-30...Zobacz załącznik 1086259
Qwertyy77
Ja skończone 31,tez staramy się o pierwszego bachorka a razem jesteśmy 8 lat i czasami również żałuję, że nie zaczęliśmy starać się wcześniej, ale później sobie myślę że widocznie tak miało być. Wcześniej nie czułam, że naprawdę tego pragnę, teraz tak, a z każdym nieudanym cyklem bardziej i bardziejW końcu każdej z nas się uda i stanie się szczęśliwą mamą. Mi czas dłuży się strasznie, jak nigdy. Jestem dopiero 5 dni po owulacji a już chciała bym zrobić test, a niestety trzeba cierpliwie czekać do 10 marca. Na razie nie widzę u siebie żadnych zmian, ale może być jeszcze zbyt wcześnie. Mam 30 lat i to nasze pierwsze starania o pierwsze dziecko. W głowie siedzi mi myśl, że nic z tego nie wyszło. Po prostu nie chce się za bardzo nastawiać.
A wy w jakim wieku jesteście kobitki?
Ja żałuję bardzo że czekaliśmy z tym tak długo. Ciągle było coś, a to praca, a to remont, a to cytomegalia, problemy z tarczyca i tak w kółko.
Ja czekam cierpliwie do środy, wtedy powinna przyjść @
Qwertyy77
No ja niestety też nic nie widzę, ale znam osoby które zobaczyły kreseczke dopiero tydzień po spodziewanej @Dziewczynki doradzcie cykle 29-30...Zobacz załącznik 1086259
Wczoraj czyli 31dc plamienie.bol brzucha A dziś cisza.@brak ..W pon jadę na beteDziewczynki doradzcie cykle 29-30...Zobacz załącznik 1086259
Hej dziewczyny, pisałam wcześniej, że czekam na @. Jeden dzień po przewidywanym terminie tj 26.02 miałam bóle brzucha i jajników, które utrzymywały się prawie cały dzień. Myślałam, że może to zagnieżdżenie jednak dzisiaj od samego rana znów czuje kłucie w jajnikach i pojawiło się delikatne brązowe plamienie więc pewnie @ się zaczyna..
Qwertyy77
Jeszcze nic nie jest przesądzoneHej dziewczyny, pisałam wcześniej, że czekam na @. Jeden dzień po przewidywanym terminie tj 26.02 miałam bóle brzucha i jajników, które utrzymywały się prawie cały dzień. Myślałam, że może to zagnieżdżenie jednak dzisiaj od samego rana znów czuje kłucie w jajnikach i pojawiło się delikatne brązowe plamienie więc pewnie @ się zaczyna..
reklama
Ja odpuszczam od 8dpo do 1dc. Bo przy zagnieżdżeniu niewskazane. A tak to ćwiczę normalnie. Czasem codziennie czasem 3 razy w tyg. Bez tego bym zwariowała. Endorfiny po ćwiczeniach utrzymują mnie przy zdrowych zmysłach. Jak pocwicze mam na wszystko siłę. Jak odpuszczę długo to się tak rozleniwiam że coś okropnegoHej Dziewczyny, czy podczas starań ćwiczycie i jesteście aktywne fizycznie?