Beti1505
Zaangażowana w BB
Dzięki nooo nie jest dzisiaj dobrze...Właśnie wzięłam tabletkę i leżę może zaraz będzie lepiej..Tyle mocno.. Dobrze, że ten dzień jest tylko raz na cztery lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki nooo nie jest dzisiaj dobrze...Właśnie wzięłam tabletkę i leżę może zaraz będzie lepiej..Tyle mocno.. Dobrze, że ten dzień jest tylko raz na cztery lata
U mnie 18 dc, wiec bliskoMa ktoś 17 dzień cyklu ?
Myślę, że nie ma się co stresować. Przeciwwskazania są, ale wcale nie musi to zaszkodzić. Ja sama zastanawiam się, czy jednak mimo wszystko się nie starać. Bardziej obawiam się grypy niż antybiotyku, ale jeśli do owu mi przejdzie to pewnie zaryzykujęAha bo ja właśnie brałam i się starałam Ale lekarz powiedział że to jest przeciwskazanie ... no to fajnie
A ja jeszcze 2h w robocie muszę wysiedzieć..Dzięki nooo nie jest dzisiaj dobrze...Właśnie wzięłam tabletkę i leżę może zaraz będzie lepiej..
Ja jestem trochę rozdarta. Jedna przyjaciółka starala się 4 lata o dziecko. A druga z mojego roku zaszła w ciążę od razu czasami może nie wychodzi przez nadmierne myślenie, planowanie wszystkiego od a do z. U nas już nawet pokój dla dziecka pomalowany na szaro miętowo i czeka na swojego mieszkańca. W sumie niedawno skończyliśmy remont i chciałam od razu go przygotować stwierdziłam że jak będzie syn to dodam niebieskie dodatki, jak córka to różoweJa z Twojego rocznika [emoji846] drugi cykl starań o drugie dziecko. Z pierwszym wyszło od razu po ślubie. 9 miesięcy i jeden dzień po ślubie urodził się nasz synek [emoji3590] teraz mam jakieś paranoję ( bo wiekszoac moich przyjaciółek ma problem) że nie będzie łatwo
U mnie dziś 17dcMa ktoś 17 dzień cyklu ?
Najczęściej 30-31 dniowe. W marcu owulacje mam mieć 14-stego.. 11 marca jestem umówiona na monitoring...zobaczymy chociaż ja już nie liczę na to że zajdę naturalnie. Moj ma obniżone parametryA ja jeszcze 2h w robocie muszę wysiedzieć..
Jak długie masz cykle? Ja też mam 1dc więc może marzec będzie nasz ❤
Aktywnie dopiero drugi cykl, więc wszystko przede mną [emoji6] [emoji846] a zegar biologiczny zaczął mi tykać w sierpniu[emoji6] po prostu nagle zapragnęłam z całą mocą drugiego dziecka. Wcześniej o tym w ogóle nie myślałam.Ja jestem trochę rozdarta. Jedna przyjaciółka starala się 4 lata o dziecko. A druga z mojego roku zaszła w ciążę od razu [emoji4] czasami może nie wychodzi przez nadmierne myślenie, planowanie wszystkiego od a do z. U nas już nawet pokój dla dziecka pomalowany na szaro miętowo i czeka na swojego mieszkańca. W sumie niedawno skończyliśmy remont i chciałam od razu go przygotować [emoji16] stwierdziłam że jak będzie syn to dodam niebieskie dodatki, jak córka to różowe [emoji7]
Na razie mam złe myśli że nic nie wyszło. A już nawet obliczalam dzień porodu [emoji1748] a ty odkąd starasz się o drugie dziecko?
Kochana, zobaczysz że wszystko się uda, nawet nie będziesz się spodziewać kiedyNajczęściej 30-31 dniowe. W marcu owulacje mam mieć 14-stego.. 11 marca jestem umówiona na monitoring...zobaczymy chociaż ja już nie liczę na to że zajdę naturalnie. Moj ma obniżone parametry