23 dc przy 28. Nie jeszcze nie chce wytrzymać do końca :/ chodź nie jest to łatwe. Czuję się jak na @ więc mam średnie przeczucieKtóry dzień cyklu masz? Testowałaś już?
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
Mnie od samej owulacji ciągnie podbrzusze i dzisiaj 7dpo zrobiłam test... Niby duch wyszedł ale mam kupione jeszcze 9 testów więc teraz codziennie któryś musi być szczęśliwy23 dc przy 28. Nie jeszcze nie chce wytrzymać do końca :/ chodź nie jest to łatwe. Czuję się jak na @ więc mam średnie przeczucie
No to trzymam kciuki już mam chęć gratulowaćMnie od samej owulacji ciągnie podbrzusze i dzisiaj 7dpo zrobiłam test... Niby duch wyszedł ale mam kupione jeszcze 9 testów więc teraz codziennie któryś musi być szczęśliwy
Mimi94
Nieee... Jeszcze nie brałam Ovitrelle i być może to są jeszcze pozostałości mimo że w 5dc już nie było nicNo to trzymam kciuki już mam chęć gratulować
Ja co cykl się doszukuje u siebie oznak Chociaż tych najmniejszych hihi no nie da się tak nie nakręcaćNieee... Jeszcze nie brałam Ovitrelle i być może to są jeszcze pozostałości mimo że w 5dc już nie było nic
Mimi94
Ja mam to samo. Jak bardzo chcemy to się wszystkiego doszukamy [emoji23] ale nie dajmy się zwariowaćJa co cykl się doszukuje u siebie oznak [emoji14] Chociaż tych najmniejszych hihi no nie da się tak nie nakręcać
Witamy,Hej dziewczyny, witam Was wszystkie. Czy ja też mogę dołączyć?
Podczytuje Was od początku wątku, czasem też coś napisałam, ale głupio mi było się udzielać bo nie byłam jeszcze staraczką
Jednak od lutego rozpoczęliśmy starania o pierwszą dzidzię [emoji3590]
Okres miałam 10 lutego. Cykle około 28 dniowe (27-31 dni). Według aplikacji następna miesiączka 9 marca. Więc zatestuje sobie 8 marca [emoji3590]
Gratuluję wszystkim, którym się udało z dwoma kreskami i trzymam kciuki za pozostałe staraczki
Ja też mam wtedy mieć @. Testujemy razem [emoji6][emoji846]
jaguar
Dziewczyny gratuluję ciąż i pięknych przyrostów bety. Ja dziś rano zaczęłam plamić. W sumie to był jednorazowy incydent a potem cisza... Na szczęście koniec miesiąca w pracy zawsze sporo obowiązków więc nie miałam czasu myśleć o tym wszystkim.
U
użytkownik-a
Gość
A brany antybiotyk ma wpływ na zapłodnienie?A ja ten cykl chyba muszę odpuścić. Dziś 16 dc, jestem przed owu, ale dopadła mnie grypa, dostałam antybiotyk, więc starania na razie niewskazane
reklama
rossig
O to super! Trzymam kciuki mocneWitamy,
Ja też mam wtedy mieć @. Testujemy razem [emoji6][emoji846]