reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Zdania lekarzy są podzielone. Jedni mówili o cyklu, inni o pół roku. Miałaś zabieg? Ja miałam i odczekałam 3 miesiące, zaszłam w ciążę w 1 cyklu ale znów ją straciłam. Potem robiłam masę różnych badań, wiele rzeczy musiałam wyregulować i teraz znów powróciłam do starań [emoji4]
A mnie kazał po poronieniu odczekać jakieś 4 miesiące i mija już 10 miesięcy i nadal nic już po woli zaczynam tracić nadzieję 😟

Ok dzięki za odpowiedź. Zabiegu nie miałam, mam nadzieję że wszystko ładnie się oczyściło. USG powinno sprawę wyjaśnić. Pogadam za tydzień z lekarzem i się dowiem jakie badania mam zrobić. Móiwłam mężowi żeby zaczoł łykać chociaż witaminy dla mężczyzn ale po nim to jak po kaczce spływa.
My też od razu po biochemicznej, udało mi się zajść w cyklu po krwawieniu, niestety sytuacja się powtórzyła 🙁

Dziewczyny chciałam Was zapytać kiedy rozpoczynałyście starania po poronieniu.
U mnie było wczesne poronienie, samoistne. Usg mam za tydzień wtedy sprawdzę czy wszystko ok. Oczywiście muszę czekać na pierwszy OM.
kochana ja poronilam 30 wrzesnia. 6 tydzien ciazy. Serduszko pojawilo sie i od razu przestalo bic. jkrwawilam okolo 6dni. 23 pazdziernika mialam owulacje(mialam dlugie cykle 35-39), bylismy juz wtedy aktywni z przytulankami hehe, 29 pazdziernika bylam na usg kontrolnym zeby sprawdzic czy wszystko sie oczyscilo. 3 listopada test pokazal 2 kreseczki. Dzisiaj 18+6 w ciazy. Takze ja nie dostalam kolejnej miesiaczki. Pani doktor powiedziala mi, ze jesli nie ma pozostalosci a organizm sam sie oczyscil bez problemow i bez zabiegu, to poronienie traktuje jak miesiaczke i szybko wraca do gry.

Dziewczyny pomocy... Owulacja ma być z prawego jajnika a dzisiaj mnie ciupie po lewej stronie a tam nie ma pecherzyka... Czy jest możliwość że ból idzie na x? Boli lewa strony czyli z prawej jest owulacja?

Może tak być :) Też tak miewałam chodź z reguły strona boląca sie pokrywała z owulacją. Rozumiem ktoś robił monitoring tak?

A mnie kazał po poronieniu odczekać jakieś 4 miesiące i mija już 10 miesięcy i nadal nic już po woli zaczynam tracić nadzieję [emoji45][emoji852]
A robiłaś jakieś badania? W pierwszą ciążę zaszłaś od razu? Tracić nadziei Ci nie wolno.. Zobacz, nawet tu na forum są dziewczyny które starają się bardzo długo i w końcu się udaje [emoji6]

reklama
Do góry