reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No 7dpo to faktycznie od czapy 😂, moj rekord to chyba 5dpo. za to teraz się trzymam, ale z tym czwartkiem to mnie namówiłas 🤪
Na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, że to moje 7 dpo wypadało akurat w rocznicę naszych zaręczyn więc pomyslalam, że może akurat będę miała prezent niespodziankę dla męża 😉

reklama
Dziewczyny chciałam Was zapytać kiedy rozpoczynałyście starania po poronieniu.
U mnie było wczesne poronienie, samoistne. Usg mam za tydzień wtedy sprawdzę czy wszystko ok. Oczywiście muszę czekać na pierwszy OM.
Ja starałam się od razu. Lekarze dawali zielone światło ;) co znaczy OM?

Cześć dziewczyny piszę mój pierwszy post. Z mężem zaczęłam się starać od listopada w styczniu miałam robione Badanie HSG RTG. Lekarz zabronił w tym czasie się starac aż do miesiączki. Po okresie staraliśmy się z mężem w dni plodne. Okres mi się spóźniał 4 dni aż dzisiaj dostałam..... nigdy mi się nie spóźniał aż tyle jeden góra. Robiłam wcześniej test i wyszedł negatywny. Od jakiegoś tygodnia codzienne w późnym popołudniem odbija mi się mój posiłek z godzin wcześniejszych a ponadto mam lekkie odruchy wymiotne. Dziś oprócz bólu brzucha czuje ciągnięcie jajnika. ... I tak się zastanawiam czy faktycznie nie jestem w ciąży czy tylko sobie to wmawiam.

Kiedy zrobiłaś test?
Cześć dziewczyny piszę mój pierwszy post. Z mężem zaczęłam się starać od listopada w styczniu miałam robione Badanie HSG RTG. Lekarz zabronił w tym czasie się starac aż do miesiączki. Po okresie staraliśmy się z mężem w dni plodne. Okres mi się spóźniał 4 dni aż dzisiaj dostałam..... nigdy mi się nie spóźniał aż tyle jeden góra. Robiłam wcześniej test i wyszedł negatywny. Od jakiegoś tygodnia codzienne w późnym popołudniem odbija mi się mój posiłek z godzin wcześniejszych a ponadto mam lekkie odruchy wymiotne. Dziś oprócz bólu brzucha czuje ciągnięcie jajnika. ... I tak się zastanawiam czy faktycznie nie jestem w ciąży czy tylko sobie to wmawiam.

reklama
Do góry