reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja już 2 testy robiłam, w 7dpo i 9dpo 🙈 obydwa białe niestety.. tak wiem, ten w 7dpo to w ogóle był od czapy no ale co zrobić jak wytrzymać nie mogłam? 🙉 teraz czekam do czwartku z kolejnym testem no chyba, że @ mnie wyprzedzi ale chyba nie bo dopiero w niedzielę się jej spodziewam.
No 7dpo to faktycznie od czapy 😂, moj rekord to chyba 5dpo. za to teraz się trzymam, ale z tym czwartkiem to mnie namówiłas 🤪

Dziewczyny chciałam Was zapytać kiedy rozpoczynałyście starania po poronieniu.
U mnie było wczesne poronienie, samoistne. Usg mam za tydzień wtedy sprawdzę czy wszystko ok. Oczywiście muszę czekać na pierwszy OM.

reklama
Pochwalę się też tu ho nie wszystkie są chyba na ogrkowych...
Także... Mówi że młodą ciąża więc chyba młodsza. Pojedyncza. Nie dostałam jeszcze karty ciąży. Następna wizyta 10.03 wiecpewnie wtedy założy. Wszytko jest w porządku. Widziałam pikajace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] załączam wam zdjęcie USG.[emoji4]Zobacz załącznik 1082164
A to ciekawy wątek z tą kartą ciąży. Kiedy się ją zakłada?

Do góry