reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Test owu do góry z rana na dole z wieczora.... Ja nie wiem co myśleć? [emoji848][emoji2368]
IMG_20200218_231255.jpeg

Cześć laski :)
Uwaga jestem mistrzem :D
Wczoraj wracamy z pracy (pierwszy dzień plodnych według kalendarza i według śluzu i moich zachowań też xD ) i ja geniusz rzuciłam do męża:
"No to się zaczyna, ja jakaś rozochocona, mąż jakiś taki bardziej pociągający no aż mi się bzykać chce"
Myślałam że chłop padnie ze śmiechu :D odpowiedział:
"Napisz to dziewczynom z forum, będą miały polew jak ja "
No cała ja :)

A i pierwszy cykl z testami owu, dzielnie sikam w sumie zaczęłam na bank za wcześnie ale chciałam sprawdzić czy aby na pewno owu się nie pośpiesza.
Na ten cykl mam 50 testów owu i 15 testów ciazowych xD no musi się udać żeby testy mogły potem leżeć i się marnować:)
Dziś 10 dc :) tzn już po 00:00 Więc w sumie 11 ;p

Cześć laski :)
Uwaga jestem mistrzem :D
Wczoraj wracamy z pracy (pierwszy dzień plodnych według kalendarza i według śluzu i moich zachowań też xD ) i ja geniusz rzuciłam do męża:
"No to się zaczyna, ja jakaś rozochocona, mąż jakiś taki bardziej pociągający no aż mi się bzykać chce"
Myślałam że chłop padnie ze śmiechu :D odpowiedział:
"Napisz to dziewczynom z forum, będą miały polew jak ja "
No cała ja :)

A i pierwszy cykl z testami owu, dzielnie sikam w sumie zaczęłam na bank za wcześnie ale chciałam sprawdzić czy aby na pewno owu się nie pośpiesza.
Na ten cykl mam 50 testów owu i 15 testów ciazowych xD no musi się udać żeby testy mogły potem leżeć i się marnować:)
Dziś 10 dc :) tzn już po 00:00 Więc w sumie 11 ;p

trzymam kciuki!!! :)

reklama
Do góry