Maxi89
Fanka BB :)
To powstrzymujemy się razemJa sie wstrzymuje jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To powstrzymujemy się razemJa sie wstrzymuje jeszcze
Ja bym powtórzyła test tzn ja bym ich zrobiła już kilka [emoji16][emoji23]Test robiłam w czwartek a okres miałam dostać w sobotę
Ja bym powtórzyła test tzn ja bym ich zrobiła już kilka [emoji16][emoji23]
Dokładnie tak!Kilka czyt. 10 [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja bym zrobiła to samo [emoji23][emoji23]
Cześć laski
Uwaga jestem mistrzem
Wczoraj wracamy z pracy (pierwszy dzień plodnych według kalendarza i według śluzu i moich zachowań też xD ) i ja geniusz rzuciłam do męża:
"No to się zaczyna, ja jakaś rozochocona, mąż jakiś taki bardziej pociągający no aż mi się bzykać chce"
Myślałam że chłop padnie ze śmiechu odpowiedział:
"Napisz to dziewczynom z forum, będą miały polew jak ja "
No cała ja
A i pierwszy cykl z testami owu, dzielnie sikam w sumie zaczęłam na bank za wcześnie ale chciałam sprawdzić czy aby na pewno owu się nie pośpiesza.
Na ten cykl mam 50 testów owu i 15 testów ciazowych xD no musi się udać żeby testy mogły potem leżeć i się marnować
Dziś 10 dc tzn już po 00:00 Więc w sumie 11 ;p
Przez to że nigdy mi się tak nie spóźniał ponadto dodatkowe objawy. Ale przede wszystkim to dlatego że bardzo bym chciałaNo ale skoro dostałaś okres to czemu myślisz że jesteś w ciąży?
Pierwsza miesiączka bo po niej jest owulacja. Choć właśnie organizm może traktować poronienie jak okres.Ja starałam się od razu. Lekarze dawali zielone światło co znaczy OM?