Qwertyy77
Fanka BB :)
Masz rację, juz sobie przypomniałam co miałam na myśli piszac o frustracji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz rację, juz sobie przypomniałam co miałam na myśli piszac o frustracji
A długo się do niego czeka?
Ja z Pakości [emoji16]
A to ciekawy wątek z tą kartą ciąży. Kiedy się ją zakłada?
Zdania lekarzy są podzielone. Jedni mówili o cyklu, inni o pół roku. Miałaś zabieg? Ja miałam i odczekałam 3 miesiące, zaszłam w ciążę w 1 cyklu ale znów ją straciłam. Potem robiłam masę różnych badań, wiele rzeczy musiałam wyregulować i teraz znów powróciłam do starań [emoji4]Dziewczyny chciałam Was zapytać kiedy rozpoczynałyście starania po poronieniu.
U mnie było wczesne poronienie, samoistne. Usg mam za tydzień wtedy sprawdzę czy wszystko ok. Oczywiście muszę czekać na pierwszy OM.
My zaczęliśmy od razu po biochem. nie sprawdzałam nawet wtedy owulacji testami, przytulaliśmy się co 3 dni bo lekarz mówił, że może nie być owulacji. Na szczęście była i się udało. Trzymam kciuki za was [emoji8]Dziewczyny chciałam Was zapytać kiedy rozpoczynałyście starania po poronieniu.
U mnie było wczesne poronienie, samoistne. Usg mam za tydzień wtedy sprawdzę czy wszystko ok. Oczywiście muszę czekać na pierwszy OM.
Hej, czy któraś z Was brała może clo? Jak efekty?
Mnie bolał lewy A ginekolog powiedziała że owulacja z prawego. Wszystko jest możliweDziewczyny pomocy... Owulacja ma być z prawego jajnika a dzisiaj mnie ciupie po lewej stronie a tam nie ma pecherzyka... Czy jest możliwość że ból idzie na x? Boli lewa strony czyli z prawej jest owulacja?