Qwertyy77
Fanka BB :)
Kuzwa no ja też czekam i patrz, dupaBierz się do roboty bo czekam na Twoje II kreski [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuzwa no ja też czekam i patrz, dupaBierz się do roboty bo czekam na Twoje II kreski [emoji173]
Kuzwa no ja też czekam i patrz, dupa [emoji12]
Hahha, obyś się nie myliła w sumie w pierwszej kwestii się nie myliszDupa to będzie [emoji23][emoji23] Gola, w łóżku, w płodne [emoji23][emoji23] A 10.dni później piękne II kreseczki [emoji7][emoji7][emoji7]
Hahha, obyś się nie myliła [emoji23][emoji23] w sumie w pierwszej kwestii się nie mylisz [emoji23][emoji23][emoji3590]
Dziadek już kilka lat był bardzo chory. Wiedział że długo nie pożyje. Chyba zdawał sobie sprawę, że nie dożyje porodu. Ale tego nie wiem na pewno. Byłam w 7 tc jak dziadek odszedł. Musialam mu powiedzieć. Nie wiem co czuł bo nie był w stanie już nic mówić. Ale uśmiechnął się i złapał mnie za rękę, uścisnął.Powiedziałaś mu mimo że wiedział, że jest nieuleczalnie chory (tak zrozumiałam)? Dziadziuś wiedział, że nie dożyje porodu? U nas jest taka właśnie sytuacja i nie wiem czy mam mu mówić o ciąży... Nie chce żeby było mu jeszcze trudniej odchodzić...
Aj to widzę nie tylko u mnie ogórkową w tym tygodniu będzie grana [emoji1787]No i powodzenia dla naszych brzemiennych i testujących [emoji23][emoji3590]
Ja owu da dniach więc czas wziąć starego w obroty
Ja wkładkę nakładam od 1dpo bo się boje ze krwawienie implantacyjne przegapie [emoji1787]Ja mam podobnie, czasem w sumie przyuwaze trochę śluzu innego, ale odrobinkę. Nic się nigdy ze mnie nie wylewa nie wiem co to wkładka [emoji23]
Nie ma wyjściaAj to widzę nie tylko u mnie ogórkową w tym tygodniu będzie grana [emoji1787]
29A który dzień cyklu dzisiaj masz smerfetka ?