reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Powiedziałaś mu mimo że wiedział, że jest nieuleczalnie chory (tak zrozumiałam)? Dziadziuś wiedział, że nie dożyje porodu? U nas jest taka właśnie sytuacja i nie wiem czy mam mu mówić o ciąży... Nie chce żeby było mu jeszcze trudniej odchodzić...
Dziadek już kilka lat był bardzo chory. Wiedział że długo nie pożyje. Chyba zdawał sobie sprawę, że nie dożyje porodu. Ale tego nie wiem na pewno. Byłam w 7 tc jak dziadek odszedł. Musialam mu powiedzieć. Nie wiem co czuł bo nie był w stanie już nic mówić. Ale uśmiechnął się i złapał mnie za rękę, uścisnął.
Dzisiaj jak robiłam test nie wiedziałam jeszcze że ciocia Ela nie żyje. Teraz zrobiłam jeszcze raz i jest bledziutka kreska. I wiem,że jeśli wszystko będzie dobrze i będzie dziewczynka damy jej na imię Ela.
Życie za życie.

Ja po odstawieniu antykoncepcji to w ogóle zielona jestem jeśli chodzi o wszystkie objawy owulacji a o testach owu dowiedziałam się 3 miesiące temu od was. W zeszłym miesiącu robiłam ale do 23 dc a teoretyczna owu była 26 [emoji23]
Teraz zaczęłam od 5 dc i wybieram się do gina w 19 dc.
Co do śluzu to mój wygląda ciągle tak samo, tylko raz wypływa a raz nie [emoji848]
I na pewno się nie rozciąga na 10 cm jak tutaj niektóre z was piszą.

reklama
Do góry