reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A mogę wiedzieć czy jesteś z Anglii czy ze Szkocji? Zawsze możesz skorzystac z prywatnej polskiej kliniki w uk. Chyba że wolisz w Polsce jeśli i tak lecisz to ok :)
Oczywiście😊 jestem z Anglii dokładniej troszkę pod Bristolem. Najbliżej polskiego lekarza mam niedaleko Londynu.. Może niebawem i tak się tam wybierzemy to przy okazji wszystko załatwimy.

reklama
Oczywiście😊 jestem z Anglii dokładniej troszkę pod Bristolem. Najbliżej polskiego lekarza mam niedaleko Londynu.. Może niebawem i tak się tam wybierzemy to przy okazji wszystko załatwimy.
Zawsze to jakaś opcja, ja też korzystam, bo właśnie mam niedoczynność, ale w gp nie widzieli problemu. Z resztą Lekarka googlowala i czytała co to tarczyca i jaki ma wplyw na organizm i starania.. 🤦‍♀️

3 razy?? Kiedy miałabym czas na to znaleźć [emoji28]
Czas jak czas, ale takie wstrzymywanie sikania caly dzień to chyba nie wskazane. Ja już z tym moim testowaniem o 17 mam problem. Dzis myślałam że się zsikam na zebraniu w przedszkolu, ale nie mogłam wyjść do toalety bo to przecież drogocenny mocz do testów [emoji1787][emoji1745]

Niektórym kobietom testy wychodzą pozytywne kilka dni a niektórym zaledwie kilka godzin. Tak czytałam chyba na stronie chcemybycrodzicami. Innym znowu testy owulacyjnych cyklach w ogóle pozywne nie wycjodzą. Sporo jesy takich cyklu na ovufrien.
Ja tam nie wiem... w tym cyklu testy owy nie pokryły mi sie z temperatura i owulacje czułam w dniu testu a nie na drugi dzień, także różnie może być.
Pewnie na początku ma to sens żeby zobaczyć kiedy się spodziewać itd. ja niestety tylko testami owu badam owulację. Wy często o śluzie, kluciu jajnika piszecie. Ja nic takiego nie mam. Zero śluzu albo nie wiem jak go badać [emoji6] kłucie jajnika wydaje mi się że czułam dwa razy przy owu wrzesień/pazdziernik ale wtedy mężu mi wziął stchórzył [emoji6] teraz nic, zero tylko pozytw na teście

Pewnie na początku ma to sens żeby zobaczyć kiedy się spodziewać itd. ja niestety tylko testami owu badam owulację. Wy często o śluzie, kluciu jajnika piszecie. Ja nic takiego nie mam. Zero śluzu albo nie wiem jak go badać [emoji6] kłucie jajnika wydaje mi się że czułam dwa razy przy owu wrzesień/pazdziernik ale wtedy mężu mi wziął stchórzył [emoji6] teraz nic, zero tylko pozytw na teście
Ja mam podobnie, czasem w sumie przyuwaze trochę śluzu innego, ale odrobinkę. Nic się nigdy ze mnie nie wylewa :D nie wiem co to wkładka 😂

Tylko wiesz, ja po tym swoim śluzie to nic nie mam od dwóch lat [emoji1745] Może mam śluz a owulacji wcale nie ma[emoji1745]

reklama
Do góry