Dusiaax3
Fanka BB :)
Idealny moment aby się starać!Co uważacie? Zobacz załącznik 1081878
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idealny moment aby się starać!Co uważacie? Zobacz załącznik 1081878
Ale jakim cudem można przegapić. Nie czaje tego.
3 razy?? Kiedy miałabym czas na to znaleźć [emoji28]
Co uważacie? Zobacz załącznik 1081878
A mogę wiedzieć czy jesteś z Anglii czy ze Szkocji? Zawsze możesz skorzystac z prywatnej polskiej kliniki w uk. Chyba że wolisz w Polsce jeśli i tak lecisz to okTak, była bolesna dalej to czuje ale z narzeczonym kilka dni po stracie zrobiliśmy sobie pełny reset, drinki, rozmowy i inne takie. Na szczęście bardzo mnie wspierał aż mi głupio, że ja nie mogłam go wesprzeć tak samo jak on mnie choć wiem, że jego ból był na tym samym poziomie.. Tak też już myślałam o tym i czy teraz gdy zajdę będę czuła cały czas strach.. Masz rację musimy wierzyć, że będzie dobrze bo w końcu przecież bedzie nie robiłam badań gdy zapytałam GP o możliwość zdobienia badań pod względem nadczynności lub niedoczynności tarczycy to spytała się czy mam jakieś objawy, że coś się dzieje czy jak. Nie chciałam się już nawet wypowiadać bo po prostu mnie to rozśmieszyło. W maju w Pl chce zrobić cały pakiet tarczycowy. Widziałam jeszcze jakis pakiet dla planujących ciążę pewnie badania poziomu witamin i inne takie, więc chyba też nie zaszkodzi w razie co dziękuję slicznie
Jak się pracuje to ciężko, s poza tym jak się pije dużo w ciągu dnia to tez niewykonalne wręcz [emoji846]
Dziewczyny, u mnie jakaś lipa. Coś się zaczęło dziać, wczoraj mnie bolał lewy jajnik, mam płodny śluz a na testach jakiś lipton... Ogólnie mam jakieś blade te kreski nawet testowe [emoji23]Zobacz załącznik 1081890
widze Wy taki sam reset jak nasz my dokladnie w ten sam sposob kochana odreagowalismy. jak przestalam krwawic, wyjelismy z barku alkohol, wlaczylismy Krzysia Krawczyka na przemian ze Scooterem i Marylka Rodowicz, haha, taka mieszanka pilismy drineczki, plakali, smiali sie, tanczylismy obiecujac sobie, ze nie poddamy sie chocby nie wiem co! i to nam naprawde pomoglo. z ta tarczyca w Uk to neistety tak jest, mi zrobili badania bo powiedzialam GP, ze nie wyjde z gabinetu poki nie da skierowania, wiedzialam, ze mam tsh za wysokie bo robilam w Pl ale chcialam, zeby tam sie mna zajeli, to zrobili mi badanie, tylko wyniku juz nie dostalam bedzie dobrze kochana, zobaczysz!!!Tak, była bolesna dalej to czuje ale z narzeczonym kilka dni po stracie zrobiliśmy sobie pełny reset, drinki, rozmowy i inne takie. Na szczęście bardzo mnie wspierał aż mi głupio, że ja nie mogłam go wesprzeć tak samo jak on mnie choć wiem, że jego ból był na tym samym poziomie.. Tak też już myślałam o tym i czy teraz gdy zajdę będę czuła cały czas strach.. Masz rację musimy wierzyć, że będzie dobrze bo w końcu przecież bedzie❤ nie robiłam badań gdy zapytałam GP o możliwość zdobienia badań pod względem nadczynności lub niedoczynności tarczycy to spytała się czy mam jakieś objawy, że coś się dzieje czy jak. Nie chciałam się już nawet wypowiadać bo po prostu mnie to rozśmieszyło. W maju w Pl chce zrobić cały pakiet tarczycowy. Widziałam jeszcze jakis pakiet dla planujących ciążę pewnie badania poziomu witamin i inne takie, więc chyba też nie zaszkodzi w razie co dziękuję slicznie❤❤❤
Ja tak miałam a nagle na drugi dzień mega pozytyw [emoji846]