reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No i głupota wygrała 🙈 zrobiłam ten test, oczywiście biel aż raziła po oczach.. to był mój ostatni więc muszę coś na dniach kupić, żeby za kilka dni znowu strzelić sobie teścik 😁

reklama
Dzieczyny jak wprowadziłam
W Aplikacje ze test owu pozytywny to pokazało mi ze owu tego samego dnia. Tez tak wam się robi? Przecież test owu nie mówi ze już jest owulacja ?

Dziewczyny, jak czytać wynik? Że owu byla?

Załączniki

• Screenshot_20200217_083823_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200217_083823_com.android.chrome.jpg
    125,9 KB · Wyświetleń: 103
  • Screenshot_20200217_083808_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200217_083808_com.android.chrome.jpg
    176,4 KB · Wyświetleń: 105
reklama
No bo jakbym już była w ciąży to grypa w
Pierwszym trymestrze jest niestety niebezpieczna dla rozwoju płodu. Ale ja w ciąży JesCE nie jestem. Jesi nawet się udało to za dwa tygodnie dopiero w niej będę. Na początku nie mamy wspólnego krwiobiegu z zarodkiem poza tym myśle ze jakbym zachorowała to poprostu się nie uda bo organizm i zarodek będzie za slabyZ
Poza tym jakie jest prawdopodobieństwo ze zajdę alurat w tym cyklu skoro wcEsniej się nie udawało a w dodatku jajeczkowanie po stronie bez jajowodu :) No i tak naprawdę jak ma się dziecko w przedszkolu to cała ciaze jestem narażona na choroby bo ciagle coś przynosi do domu. W tamtym tygodniu jelitowke miał cały dom. Ale Dziekuje ci za uwagę i czujność. Znajoma będąc w ciąży miała styczność z osoba chora na grypę - sama nie zachorowała a zachorowało dIecko w brzuszku i miało
Problemy z serduszkiem wiec nie ma zartow.
To nie wiedziałam, że tak może być, że kobieta nie zachoruje a dzidziuś w brzuszku tak 😲

Do góry