reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mam pytanko, jak robisz, żeby widzieć w tym zestawieniu swoje testy a nie te ich. Ja zrobiłam zdjęcia. Podstawily się info z moich testów ale takie Zobacz załącznik 1081298
Hmmm ja robiłam fotę, zapisywałam i już.
Taie obrazki miałam jeśli ręcznie zaznaczałam wynik.

Robi się do pierwszego pozytywy potem już nie
Są dwie szkoły, druga każe czekać do ostatniego ;)
A jeszcze często jest tak, że ten pierwszy nie jest wcale hiper pozytywem, jak u mnie w grudniu chociażby. Pik był 15.12 ale z wartością powyżej 100 a 18.12 był max i myślę, że to jednak ten był pozytywny. Gdybym przerwała po pierwszym to przegapiłabym owulację. Inna sprawa, że my po prostu działaliśmy codziennie a testy to już moja mania była hahahaha

Czekam na wyniki bety, będą po poludniu. Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam jeszcze jeden test. W czerwcu poronienie, 7miesiecy starań i chyba się w końcu udało...... tak, tak ja jestem z tych mało cierpliwych 😉Zobacz załącznik 1081497
To będzie TO :) Ciemniejące cienie zawsze są pozytywne :)

Hej :) Gratuluje 2 :) Super się ogląda :) Mam nadzieje, ze posypią się następne !!! U nas weekend trochę imprezkowy był bo Mój jutro Urodziny, ale wszystko z głowa ;) Od następnego tyg płodne wiec działamy :) Ech ... ciężko jak się pomyśli, ze na pojutrze miałam termin porodu ... :(

Dziewczyny, czy w czasie starań bierzecie jakieś witaminy poza kwasem foliowym? Ja od trzech miesięcy brałam Pregna Start teraz przerzuciłam się na Fembion 0, ale zastanawiam się jeszcze nad kwasami Omega 3 (podobno działają też na endometrium, czerwone wino wdrożyłam już dawno [emoji6], ale obawiam się, że przy dłuższym stosowaniu może mi nie wyjść na dobre)

Ja Femibion 1, tak jak w poprzedniej ciąży i wit D

reklama
Do góry