reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mam pytanko, jak robisz, żeby widzieć w tym zestawieniu swoje testy a nie te ich. Ja zrobiłam zdjęcia. Podstawily się info z moich testów ale takie Zobacz załącznik 1081298
Hmmm ja robiłam fotę, zapisywałam i już.
Taie obrazki miałam jeśli ręcznie zaznaczałam wynik.

Robi się do pierwszego pozytywy potem już nie
Są dwie szkoły, druga każe czekać do ostatniego ;)
A jeszcze często jest tak, że ten pierwszy nie jest wcale hiper pozytywem, jak u mnie w grudniu chociażby. Pik był 15.12 ale z wartością powyżej 100 a 18.12 był max i myślę, że to jednak ten był pozytywny. Gdybym przerwała po pierwszym to przegapiłabym owulację. Inna sprawa, że my po prostu działaliśmy codziennie a testy to już moja mania była hahahaha

Czekam na wyniki bety, będą po poludniu. Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam jeszcze jeden test. W czerwcu poronienie, 7miesiecy starań i chyba się w końcu udało...... tak, tak ja jestem z tych mało cierpliwych 😉Zobacz załącznik 1081497
To będzie TO :) Ciemniejące cienie zawsze są pozytywne :)

Hej :) Gratuluje 2 :) Super się ogląda :) Mam nadzieje, ze posypią się następne !!! U nas weekend trochę imprezkowy był bo Mój jutro Urodziny, ale wszystko z głowa ;) Od następnego tyg płodne wiec działamy :) Ech ... ciężko jak się pomyśli, ze na pojutrze miałam termin porodu ... :(

Dziewczyny, czy w czasie starań bierzecie jakieś witaminy poza kwasem foliowym? Ja od trzech miesięcy brałam Pregna Start teraz przerzuciłam się na Fembion 0, ale zastanawiam się jeszcze nad kwasami Omega 3 (podobno działają też na endometrium, czerwone wino wdrożyłam już dawno [emoji6], ale obawiam się, że przy dłuższym stosowaniu może mi nie wyjść na dobre)

Ja Femibion 1, tak jak w poprzedniej ciąży i wit D

reklama
Do góry