reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Dzieczyny jak wprowadziłam
W Aplikacje ze test owu pozytywny to pokazało mi ze owu tego samego dnia. Tez tak wam się robi? Przecież test owu nie mówi ze już jest owulacja ?
W Aplikacje ze test owu pozytywny to pokazało mi ze owu tego samego dnia. Tez tak wam się robi? Przecież test owu nie mówi ze już jest owulacja ?
HappyBabyMama
No i głupota wygrała [emoji85] zrobiłam ten test, oczywiście biel aż raziła po oczach.. to był mój ostatni więc muszę coś na dniach kupić, żeby za kilka dni znowu strzelić sobie teścik [emoji16]
No szkoda ze biel ale
Może za wczesnie. Zrób zapas testów i powtórz za jakiś czas. Głowa do góry
Też tak mam. Więc ja wprowadzam dzień przed [emoji16]Dzieczyny jak wprowadziłam
locala
Raczej nie bo temperatura dość niska, ale się okaże [emoji846] Już się zaczęłam zastanawiać czy nie czasem objaw zbliżającej się infekcji, a dopiero co jedna wyleczyłam [emoji3064]
Dziewczyny w ciąży taki miały oby i u ciebie był to zwiastun ciąży
Agata19922
Ja w mojej apce dałam test pozytywny na owu to mi pokazywał ja na następny dzień że jest owulacja, używał flo.Dzieczyny jak wprowadziłam
locala
W moim kalendarzyku tak jest, zaznaczam pozytywny test owu i pokazuje że w tym dniu owulka, a tak na prawdę jest dzień później.
Dzieczyny jak wprowadziłam
Starałaś się od razu w cyklu po krwawieniu czy robiłaś przerwę? Co Twój gin na to?Ja w grudniu zaliczyłam biochemiczna
reklama
martini87
To nie wiedziałam, że tak może być, że kobieta nie zachoruje a dzidziuś w brzuszku takNo bo jakbym już była w ciąży to grypa w
Pierwszym trymestrze jest niestety niebezpieczna dla rozwoju płodu. Ale ja w ciąży JesCE nie jestem. Jesi nawet się udało to za dwa tygodnie dopiero w niej będę. Na początku nie mamy wspólnego krwiobiegu z zarodkiem poza tym myśle ze jakbym zachorowała to poprostu się nie uda bo organizm i zarodek będzie za slabyZ
Poza tym jakie jest prawdopodobieństwo ze zajdę alurat w tym cyklu skoro wcEsniej się nie udawało a w dodatku jajeczkowanie po stronie bez jajowodu No i tak naprawdę jak ma się dziecko w przedszkolu to cała ciaze jestem narażona na choroby bo ciagle coś przynosi do domu. W tamtym tygodniu jelitowke miał cały dom. Ale Dziekuje ci za uwagę i czujność. Znajoma będąc w ciąży miała styczność z osoba chora na grypę - sama nie zachorowała a zachorowało dIecko w brzuszku i miało
Problemy z serduszkiem wiec nie ma zartow.