Też mam Femibion 1 właśnie sprawdziłamJa od sierpnia biorę inofem/myofolic, pregna start/femibion1(ma lepszy skład niż 0), dha, olej lniany, dodatkowo Wit. D, żelazo i magnez, z tych przyjemnych czerwone wytrawne winko [emoji39] i od zeszłego tygodnia sok z burakow, lepsze buraki kiszone które dziś zamierzam zrobić [emoji846]
reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
DokładnieOlej z wiesiołka bierze się tylko do owulacji? Od 1 dc?
To jeszcze głupie pytanie - jak nie robię monitoringu owulacji i nie mierzę tempki, od czasu do czasu używam testów owu to kiedy odstawić olej? Bo nie mam pewności kiedy jest owuDokładnie
Ja bym odpuściła powiem Ci dlaczego - tak jak wspominałam tu na forum mam pierwszą córkę z niepełnosprawnością, wiem dokładnie kiedy udało nam się zajść bo w tym cyklu mąż chorował na grypę, ja byłam przeziębiona i to był jeden raz w czasie, w którym czuliśmy się oboje trochę lepiej... Zakładam, że pewnie nasze stany chorobowe nie miały tu na nic wpływu no ale... 100% pewności nie mam. Nie chcę tu nikogo straszyć, ale czuje się z Wami tak dobrze, że miałam potrzebę Wam to napisaćNo wlasnie nie qiem dzieczyny. Po
Pierwsze syn ma
Grypę. Dwa ja jadłam przez dwa dni leki na grypę. Boje się trochę bo jakbym
Zaszła i się zaraziła grypa [emoji20] Myślicie ze działać?
HappyBabyMama
Dziewczyny jesteś 7dpo, mam bardzo dużo mlecznego śluzu, jest on taki zbity i klejący, to normalne? W poprzednich cyklach chyba taki nie był [emoji2370]
Dziewczyny w ciąży taki miały oby i u ciebie był to zwiastun ciąży
HappyBabyMama
Ja biorę kwas foliowy i olej z czarnuszki
Wcześniej suplementowalam
Wit D
Wcześniej suplementowalam
Wit D
kasiaa91
To jeszcze głupie pytanie - jak nie robię monitoringu owulacji i nie mierzę tempki, od czasu do czasu używam testów owu to kiedy odstawić olej? Bo nie mam pewności kiedy jest owu
jeśli mocno tego nie czujesz to może sugeruj się testami owu?
Ja teraz miałam testy owu clearblue - pokazały faktycznie pik LH (2 dni) i miałam jasność kiedy była owu. Od pierwszego dnia piku już wiesiołka nie jadłam
martini87
Ja w grudniu zaliczyłam biochemicznaNiestety jestem dopiero w 6dc, ale mam za sobą dwie biochemiczne ciąże w ostatnich cyklach, więc ten cykl bez liczenia i spinania bo wizytę u gina mam dopiero pod koniec lutego i zobaczymy co dalej
reklama
HappyBabyMama
Ja bym odpuściła powiem Ci dlaczego - tak jak wspominałam tu na forum mam pierwszą córkę z niepełnosprawnością, wiem dokładnie kiedy udało nam się zajść bo w tym cyklu mąż chorował na grypę, ja byłam przeziębiona i to był jeden raz w czasie, w którym czuliśmy się oboje trochę lepiej... Zakładam, że pewnie nasze stany chorobowe nie miały tu na nic wpływu no ale... 100% pewności nie mam. Nie chcę tu nikogo straszyć, ale czuje się z Wami tak dobrze, że miałam potrzebę Wam to napisać [emoji6]
No bo jakbym już była w ciąży to grypa w
Pierwszym trymestrze jest niestety niebezpieczna dla rozwoju płodu. Ale ja w ciąży JesCE nie jestem. Jesi nawet się udało to za dwa tygodnie dopiero w niej będę. Na początku nie mamy wspólnego krwiobiegu z zarodkiem poza tym myśle ze jakbym zachorowała to poprostu się nie uda bo organizm i zarodek będzie za slabyZ
Poza tym jakie jest prawdopodobieństwo ze zajdę alurat w tym cyklu skoro wcEsniej się nie udawało a w dodatku jajeczkowanie po stronie bez jajowodu No i tak naprawdę jak ma się dziecko w przedszkolu to cała ciaze jestem narażona na choroby bo ciagle coś przynosi do domu. W tamtym tygodniu jelitowke miał cały dom. Ale Dziekuje ci za uwagę i czujność. Znajoma będąc w ciąży miała styczność z osoba chora na grypę - sama nie zachorowała a zachorowało dIecko w brzuszku i miało
Problemy z serduszkiem wiec nie ma zartow.