Chyba ku.. zapomnieli o mnie bo nie ma wynikow, dodzwonic sie nie da '/chyba bede skazana czekać do jutra:/@Morphi i jak?
reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Teraz to czekam na @ [emoji2368] dziś tyle zezarlam pacman się załączył na całego...Czekam.na Twój pozytywny test. Kiedy robisz? [emoji16][emoji16]
Smerfetka94
Może jeszcze beda skoro 24hChyba ku.. zapomnieli o mnie bo nie ma wynikow, dodzwonic sie nie da '/chyba bede skazana czekać do jutra:/
Niestety w polsce kobieta nie ma wyboru, w większości można przeczytać opinię że jest nacisk na porody naturalne.
Ja byłam po 6h pionizowana, od razu musiałam chodzić dwa piętra wyżej do maluszka i rzeczywiście w piątej dobie już śmigałam na zakupach w supermarkecie, więc bez problemu doszłam do siebie.. jednak chodziłam też do fizjo uro ginekologicznej, żeby pracować z blizna, bo zrosty są czymś naturalnym po każdej tego typu operacji.. A teraz jak zaszłam w ciążę tylko się modliłam, żeby ciąża się nie zagnieździła w bliźnie i oczywiście mam myśli, żeby wszystko było ok, nie rozeszła się blizna itd., a moje przyjaciółki szczęściary nie mają tego typu kłopotów [emoji1745][emoji1745] Ja zawsze chciałam mieć trójkę dzieci (wiem że CC nie przeszkadza), ale marzyłam o naturalnym porodzie, a tu los takie psikusy robi [emoji3526] Najważniejsze to dobro swoje i dziecka, no i w sumie w dzisiejszych czasach mamy możliwość decyzji przy tym ogromie wiedzy, więc każda zrobi jak uważa [emoji3526]
Ja sobie mówiłam że po odstawieniu antykoncepcji na luzie będę podchodzić i jak się trafi to będzie a teraz jestem w 4 cyklu starań i mnie to wkur.. że ciągle trzeba czekać tyle a ja nawet nie wiem czy mam owulację [emoji38]
Kto tu jescze został starający się niech zostawi [emoji106]
Powiem jedno ja mam już dosyć tego wiecznego czekania [emoji2356] 4 dc
U
użytkownik-a
Gość
Widzę że jescze trochę tu dziewczyn zostało...już myślałam że jestem sama hahahah.Ja sobie mówiłam że po odstawieniu antykoncepcji na luzie będę podchodzić i jak się trafi to będzie a teraz jestem w 4 cyklu starań i mnie to wkur.. że ciągle trzeba czekać tyle a ja nawet nie wiem czy mam owulację [emoji38]
Ja w każdym miesiącu sobie obiecuje że na luzie A wychodzi jak zawsze .
Mariiita
@Smerfetka94 ooo a jakie miałaś te pierwsze objawy przy jak długim cyklu i w którym dniu objawy [emoji3], bo ja wg kalendarzyka a w sumie kalendarzyków to moja owulacja była od 11-14 lutego, tzn w jakiś jeden dzień między tymi, natomiast w piątek 14 w pracy od godziny 12 tak mi się w głowie kręciło, jak nigdy... oczywiście nie biorę tego od razu za jakiś objaw, ale kręciło mi się tak do godziny 16 dopóki się nie położyłam w domu spać po pracy, nawet leżąc w łóżku mi wszystko wirowało [emoji19]
W momencie w którym odpalasz forum, co chwilę zagladasz do apki, żeby zobaczyć który to już dzień cyklu a kilka dni przed okresem każe ukłucie to już zwiastun ciąży - to już przestaje być na luzie [emoji23] u mnie nadeszło to zdecydowanie szybciej niż zakładałam. Sama nie wiem jakim cudem w kilka miesięcy zmieniłam się z kobiety typu "eeee, dzieci, nieee, jeszcze nie jestem zainteresowana" w schizowaną laskę "dwie kreski, dwie kreski, muszę je mieć teeeeraz" [emoji23]Ja sobie mówiłam że po odstawieniu antykoncepcji na luzie będę podchodzić i jak się trafi to będzie a teraz jestem w 4 cyklu starań i mnie to wkur.. że ciągle trzeba czekać tyle a ja nawet nie wiem czy mam owulację [emoji38]
Ja też się zarzekałam, że będzie „na luzie”, a ja przyszło co do czego to jest dramat, chce być już, teraz, zaraz...Ja sobie mówiłam że po odstawieniu antykoncepcji na luzie będę podchodzić i jak się trafi to będzie a teraz jestem w 4 cyklu starań i mnie to wkur.. że ciągle trzeba czekać tyle a ja nawet nie wiem czy mam owulację [emoji38]
reklama
Rudaa94
No niestety taki jest mechanizm dzialania...
W momencie w którym odpalasz forum, co chwilę zagladasz do apki, żeby zobaczyć który to już dzień cyklu a kilka dni przed okresem każe ukłucie to już zwiastun ciąży - to już przestaje być na luzie [emoji23] u mnie nadeszło to zdecydowanie szybciej niż zakładałam. Sama nie wiem jakim cudem w kilka miesięcy zmieniłam się z kobiety typu "eeee, dzieci, nieee, jeszcze nie jestem zainteresowana" w schizowaną laskę "dwie kreski, dwie kreski, muszę je mieć teeeeraz" [emoji23]