reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja byłam po 6h pionizowana, od razu musiałam chodzić dwa piętra wyżej do maluszka i rzeczywiście w piątej dobie już śmigałam na zakupach w supermarkecie, więc bez problemu doszłam do siebie.. jednak chodziłam też do fizjo uro ginekologicznej, żeby pracować z blizna, bo zrosty są czymś naturalnym po każdej tego typu operacji.. A teraz jak zaszłam w ciążę tylko się modliłam, żeby ciąża się nie zagnieździła w bliźnie i oczywiście mam myśli, żeby wszystko było ok, nie rozeszła się blizna itd., a moje przyjaciółki szczęściary nie mają tego typu kłopotów 🤷🤷 Ja zawsze chciałam mieć trójkę dzieci (wiem że CC nie przeszkadza), ale marzyłam o naturalnym porodzie, a tu los takie psikusy robi ☺ Najważniejsze to dobro swoje i dziecka, no i w sumie w dzisiejszych czasach mamy możliwość decyzji przy tym ogromie wiedzy, więc każda zrobi jak uważa ☺

dokładnie :) ja wiem że poród naturalny ma wiele plusów i dla części kobiet to doświadczenie o którym marzą i jest to najpiękniejsza chwila ich życia. Ale wiem też że dla mnie byłoby to bardzo złe rozwiązanie, więc skoro cc istnieje i jest w dzisiejszych czasach bardzo bezpieczne - to dobrze, że ten wybór jest.

reklama
Ja praktycznie przez 2 tygodnie nie wstawalam. Ale to bylo lat temu trochę i bylo inne podejscie. Lekarz stwierdzil ze udaje... okazalo sie ze dostalam bakterie w gratisie + brak czucia potrzeb fizjologicznych od ilosci znieczulenia i tak mi to wszystko na rane wplywalo ze mialam uczucie przykladanego rozżarzonego zelaza.
Ja byłam po 6h pionizowana, od razu musiałam chodzić dwa piętra wyżej do maluszka i rzeczywiście w piątej dobie już śmigałam na zakupach w supermarkecie, więc bez problemu doszłam do siebie.. jednak chodziłam też do fizjo uro ginekologicznej, żeby pracować z blizna, bo zrosty są czymś naturalnym po każdej tego typu operacji.. A teraz jak zaszłam w ciążę tylko się modliłam, żeby ciąża się nie zagnieździła w bliźnie i oczywiście mam myśli, żeby wszystko było ok, nie rozeszła się blizna itd., a moje przyjaciółki szczęściary nie mają tego typu kłopotów [emoji1745][emoji1745] Ja zawsze chciałam mieć trójkę dzieci (wiem że CC nie przeszkadza), ale marzyłam o naturalnym porodzie, a tu los takie psikusy robi [emoji3526] Najważniejsze to dobro swoje i dziecka, no i w sumie w dzisiejszych czasach mamy możliwość decyzji przy tym ogromie wiedzy, więc każda zrobi jak uważa [emoji3526]

reklama
Do góry