reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja sobie mówiłam że po odstawieniu antykoncepcji na luzie będę podchodzić i jak się trafi to będzie a teraz jestem w 4 cyklu starań i mnie to wkur.. że ciągle trzeba czekać tyle a ja nawet nie wiem czy mam owulację [emoji38]

Mnie tez to czekanie najbardziej irytuje i ten brak pewności czy owu wystepuje. Postanowiłam,,ze w kwietniu idę na monitoring jak do tego czasu się nie uda.

Ja mam dzisiaj 7 dc dopiero. Robię testy owu od 5 dc, na allegro kupiłam 50 szt [emoji23]
No i wybieram się na monitoring w tym cyklu, pierwszy w życiu, a może raczej najpierw sprawdzenie czy wgl mam tą owulacje

W momencie w którym odpalasz forum, co chwilę zagladasz do apki, żeby zobaczyć który to już dzień cyklu a kilka dni przed okresem każe ukłucie to już zwiastun ciąży - to już przestaje być na luzie [emoji23] u mnie nadeszło to zdecydowanie szybciej niż zakładałam. Sama nie wiem jakim cudem w kilka miesięcy zmieniłam się z kobiety typu "eeee, dzieci, nieee, jeszcze nie jestem zainteresowana" w schizowaną laskę "dwie kreski, dwie kreski, muszę je mieć teeeeraz" [emoji23]
U mnie to samo😂😂😂😂😂😂 Objawy już na miesiączkę,która zapewne zaraz zawita.. Glod na poziomie 100kg faceta się włączył,także nowy cykl zaraz zawita😅

reklama
Do góry