reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
cześć dziewczyny
wstałam dziś rano w napięciu ze zrobię test zadowolona zrobiłam siku i spukalam chce testować patrze a gdzie moje śuśki - zapomniałam nasikac do pojemniczka jaki ze mnie matol a to przez te emocje.
Czekałam dimo 12 w południe bez picia malutko wypiłam i zrobiłam .
Elektryczny czułość 25 !!!
Ten drugi czułość 10
Dziś 25 dc 4dni przed @ a 10dpo

Beta rośnie i to sporo 😍

Załączniki

• 20200214_122318.jpg
    20200214_122318.jpg
    967,2 KB · Wyświetleń: 128
Też ładnie [emoji7]
My też na gronie [emoji16][emoji16][emoji16] jesteśmy razem 11 lat( wczoraj mieliśmy rocznicę ) , 9 lat po ślubie i 5 letni synek z nami[emoji2][/QUOTE]

cześć dziewczyny
wstałam dziś rano w napięciu ze zrobię test zadowolona zrobiłam siku i spukalam chce testować patrze a gdzie moje śuśki - zapomniałam nasikac do pojemniczka jaki ze mnie matol a to przez te emocje.
Czekałam dimo 12 w południe bez picia malutko wypiłam i zrobiłam .
Elektryczny czułość 25 !!!
Ten drugi czułość 10
Dziś 25 dc 4dni przed @ a 10dpo

Beta rośnie i to sporo 😍
Pięknie! 🙂

reklama
Zazdro... Ja dzisiaj tragedia. Zmusialam się do zjedzenia objadu. Jakoś zjadłam Ale muli mnie cały czas... najważniejsze że nie wymiotuje bo to już by był kosmos [emoji2356][emoji2356][emoji1785]
Ja nie miałam mdłości w ciąży :) nie miałam ani jednego objawu ciąży przez całe 9 mcy. Jedynie trochę zapachy.

Do góry