reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

kazda milosc, ktora przetrwa probe czasu jest piekna... i niewazne czy zapytal w gorach, w aucie, na wakacjach czy w domu na kanapie... wazne, ze czlowiek znajduje ta druga osobe, z ktora chce dzielic wszystkie radosci i trudnosci tego naszego pokreconego zycia... kogos kto bedzie przyjacielem, wsparciem ale i cudownym kochankiem :) jakby P. zapytal mnie podczas ogladania naszego ulubionego serialu, kochalabym go dokladnie tak samo, ni mniej, ni wiecej... a napisalam o zareczynach w kontekscie tego, ze zamiast siedziec i plakac w oczekiwaniu na to pierwsze upragnione dzieciatko, mozna wziac zycie w swoje rece i wykorzystac je na te rzeczy, ktore nam uciekna przez pierwsze cudowne lata macierzynstwa :) nie ma sensu zyc od okresu do okresu bo zbyt wiele nas wtedy ominie... dlatego zawsze mowie, ze trzeba czerpac z zycia te najbardziej pozytywne rzeczy, jesli sie ma te druga osobe u swojego boku, ktora sprawia, ze usmiechamy sie kazdego dnia, to trzeba byc za to wdziecznym, bo niektorzy nawet tyle nie maja... o zdrowiu to nawet nie mowie, bo szczerze... narzekamy tutaj na kolejne stracone cykle, ze znowu sie nie udalo, drama i ubolewanie. a wystarczy pojsc na oddzial onkologii i popatrzec na ludzi, ktorzy placzac dziekuja za kolejny dzien spedzony z najblizsza im osoba, za kolejna godzine, wtedy dopiero czlowiek jest w stanie sobie uswiadomic jak duzym jest szczesciarzem w zyciu i jak wielu rzeczy nie umie docenic, tych najprostszych...
Ale ja nie narzekam [emoji846] dla mnie były najcudowniejsze - w naszym stylu [emoji6]

reklama
Daj se spokoj kobito! Dramat! A tak się martwilam! [emoji2356][emoji2356]
Mam nadzieję że wy szybko zaciazycie Ale nie będziecie miały tak jak ja[emoji2368][emoji2368]
Cóż mogę Ci powiedzieć, my staraczki raczej Ci nie będziemy współczuć a zazdrościć! [emoji23]

Daj se spokoj kobito! Dramat! A tak się martwilam! [emoji2356][emoji2356]
Mam nadzieję że wy szybko zaciazycie Ale nie będziecie miały tak jak ja[emoji2368][emoji2368]
Ja bardzo późno się dowiedziałam o ciąży, na tyle późno że na drugi dzień byłam u ginekologa i już było widać serduszko. Po wizycie pojechałam z moimi rodzicami na wycieczkę do Budapesztu. Tam było super, tylko musiałam ściemniać że biorę antybiotyki dlatego nie piję wina [emoji6] ( teraz mega żałuję że im tam nie powiedziałam byłoby tak magicznie...., ale się naczytałam w internetach że dopiero po 12tc, a przecież rodzicom bym powiedziała nawet jakby coś się stało... jesteśmy bardzo blisko) po powrocie to był pewnie jakiś 7tc zaczęło się... 3 miesiące ciągłych mdłości. Masakra

Ja aż się boję. Dzisiaj mam 6+2 czyli jestem w 7 tygodniu, tragedia... Modlę się żebym tylko nie rzygala. Niech mnie mdli Ale bez wymiotow bo zwariuje! [emoji2356][emoji2356]
Ja bardzo późno się dowiedziałam o ciąży, na tyle późno że na drugi dzień byłam u ginekologa i już było widać serduszko. Po wizycie pojechałam z moimi rodzicami na wycieczkę do Budapesztu. Tam było super, tylko musiałam ściemniać że biorę antybiotyki dlatego nie piję wina [emoji6] ( teraz mega żałuję że im tam nie powiedziałam byłoby tak magicznie...., ale się naczytałam w internetach że dopiero po 12tc, a przecież rodzicom bym powiedziała nawet jakby coś się stało... jesteśmy bardzo blisko) po powrocie to był pewnie jakiś 7tc zaczęło się... 3 miesiące ciągłych mdłości. Masakra

reklama
Do góry