reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Akurat tu się mylisz bo moi znajomi mieli trzy zarodki, dwa męskie, jeden żeński i zdecydowali sobie że na dwie pierwsze próby idą chłopcy a na ostatnią dziewczyna :)
Jeśli tak było to jest to niezgodne z prawem, ja mam córkę z in vitro i absolutnie nie było możliwości wyboru. Dowiedzieliśmy się jak okazało się ze jestem w ciąży na usg i dopiero wtedy lekarz oznajmił jaki był podany.

Mylisz się. Moi znajomi mieli trzy zarodki, wszystkie zbadane genetycznie, dwa męskie i jeden żeński i sobie decydowali który zarodek ma iść pierwszy.
Dokładnie tak jest zarodek jest badany genetycznie i po tym wiedzą jaka płeć. To jest dodatkowo płatne 2tys zł jak się nie mylę. Ja byłam zainteresowana in vitro juz miałam iść do kliniki a tu bam tadam

@wiola0904 wczoraj zrobiłam test owulacyjny i specjalnie zostawiłam go do dzisiaj, żeby zobaczyć jak wyglada po czasie. Zgadzam się z Tobą w 100% - zostawiania tych testów i porównywanie z tymi „świeżo” zrobionymi nie ma absolutnie sensu. Wczoraj był cień, a dzisiaj puuuuusto. Zaznaczam to były OWULACYJNE i sprawdzałam OWULACJE.
wiem kochana bo sama probowalam ale test po kilkunastu minutach wysycha i juz nie ma sensu nawet na niego patzrec bo jest po prostu niewiarygodny... z testami ciazowymi znowu jest tak, ze tak lubi wyjsc druga kreska po czasie, ktora nic nie znaczy... dlatego po zrobieniu testu, odczytaniu wyniku, po uplywie czasu z instrukcji, najlepiej wywalic go do kosza i nie denerwowac sie niepotrzebnie tym co dzieje sie na tescie bo wtedy i tak on jest niewazny

reklama
Do góry