reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

wiem kochana bo sama probowalam ale test po kilkunastu minutach wysycha i juz nie ma sensu nawet na niego patzrec bo jest po prostu niewiarygodny... z testami ciazowymi znowu jest tak, ze tak lubi wyjsc druga kreska po czasie, ktora nic nie znaczy... dlatego po zrobieniu testu, odczytaniu wyniku, po uplywie czasu z instrukcji, najlepiej wywalic go do kosza i nie denerwowac sie niepotrzebnie tym co dzieje sie na tescie bo wtedy i tak on jest niewazny
A ja mam poprzyjlejane moje testy owu od sierpnia i żaden nie zmienił koloru. Są identyczne jak po zrobieniu. Może to od testu zależy [emoji848]

reklama
Zazdro... Ja dzisiaj tragedia. Zmusialam się do zjedzenia objadu. Jakoś zjadłam Ale muli mnie cały czas... najważniejsze że nie wymiotuje bo to już by był kosmos [emoji2356][emoji2356][emoji1785]
Veronka woda z imbirem, herbatka imbirowa, gumy pregna vomi. niestety wiecej nie pomoge bo sama probowalam wszystkiego i 6tyg byl jeden wielki dramat, uczucie ciaglego kaca, z tym, ze ja jeszcze do tego wymiotowalam po 8 raz na dzien.

A ja mam poprzyjlejane moje testy owu od sierpnia i żaden nie zmienił koloru. Są identyczne jak po zrobieniu. Może to od testu zależy [emoji848]
mozliwe :) ja ogolnie jestem z tych co czytaja instrukcje, jak napisane po 10 minutach test jest niewazny to po 10 minutach leci do kosza i juz tam zostaje. a owu robilam do dnia mocniejszej kreski, z tym, ze my i tak kochalismy sie co 2-3dni caly cykl, wiec bardziej chodzilo o to, zeby trafic w ten 1 dzien wlasnie a ze moje cykle 35-39 jak sobie chcialy, sluz moj to dla mnie czarna magia, ze wzgledu na ciezka prace fizyczna w uk bolalo mnie wszystko wiec jakiegos bolu jajnika raczej bym nie rozpoznala 😂 😂 😂 to ratowalam sie testami

mozliwe :) ja ogolnie jestem z tych co czytaja instrukcje, jak napisane po 10 minutach test jest niewazny to po 10 minutach leci do kosza i juz tam zostaje. a owu robilam do dnia mocniejszej kreski, z tym, ze my i tak kochalismy sie co 2-3dni caly cykl, wiec bardziej chodzilo o to, zeby trafic w ten 1 dzien wlasnie a ze moje cykle 35-39 jak sobie chcialy, sluz moj to dla mnie czarna magia, ze wzgledu na ciezka prace fizyczna w uk bolalo mnie wszystko wiec jakiegos bolu jajnika raczej bym nie rozpoznala [emoji23] [emoji23] [emoji23] to ratowalam sie testami
Może dlatego że u mnie w instrukcji jest napisane tylko, że wynik jest w ciągu 10 minut, nie ma info że później jest nieważny [emoji6][emoji23]
Jednak te test z allegro takie głupie nie są [emoji6]

Ja właśnie nie mam imbiru A nie chce mi się wychodzić. Okropbie się czuje... O bleee... Miałam podjechać dzisiaj do pracy po pita Ale nie dam rady... Tragedia... [emoji2961][emoji1785] ja właśnie nie wymiotuje Ale cały czas mi się odbija i muli niemiłosiernie...
Veronka woda z imbirem, herbatka imbirowa, gumy pregna vomi. niestety wiecej nie pomoge bo sama probowalam wszystkiego i 6tyg byl jeden wielki dramat, uczucie ciaglego kaca, z tym, ze ja jeszcze do tego wymiotowalam po 8 raz na dzien.

reklama
Kurde jak ja bym wypaliła moje pierwsze dwa testy i niespojrzala na nie po czasie to bym pila wtedy napewno większe ilości... pewnie że dwa winka na 2 baby by poszły... A dzięki Bogu zw wyszło coś po czasie wtedy po dwóch lampach odstawiłam [emoji33][emoji33]
wiem kochana bo sama probowalam ale test po kilkunastu minutach wysycha i juz nie ma sensu nawet na niego patzrec bo jest po prostu niewiarygodny... z testami ciazowymi znowu jest tak, ze tak lubi wyjsc druga kreska po czasie, ktora nic nie znaczy... dlatego po zrobieniu testu, odczytaniu wyniku, po uplywie czasu z instrukcji, najlepiej wywalic go do kosza i nie denerwowac sie niepotrzebnie tym co dzieje sie na tescie bo wtedy i tak on jest niewazny

Do góry