reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

wiem kochana bo sama probowalam ale test po kilkunastu minutach wysycha i juz nie ma sensu nawet na niego patzrec bo jest po prostu niewiarygodny... z testami ciazowymi znowu jest tak, ze tak lubi wyjsc druga kreska po czasie, ktora nic nie znaczy... dlatego po zrobieniu testu, odczytaniu wyniku, po uplywie czasu z instrukcji, najlepiej wywalic go do kosza i nie denerwowac sie niepotrzebnie tym co dzieje sie na tescie bo wtedy i tak on jest niewazny
A ja mam poprzyjlejane moje testy owu od sierpnia i żaden nie zmienił koloru. Są identyczne jak po zrobieniu. Może to od testu zależy [emoji848]

reklama
Zazdro... Ja dzisiaj tragedia. Zmusialam się do zjedzenia objadu. Jakoś zjadłam Ale muli mnie cały czas... najważniejsze że nie wymiotuje bo to już by był kosmos [emoji2356][emoji2356][emoji1785]
Veronka woda z imbirem, herbatka imbirowa, gumy pregna vomi. niestety wiecej nie pomoge bo sama probowalam wszystkiego i 6tyg byl jeden wielki dramat, uczucie ciaglego kaca, z tym, ze ja jeszcze do tego wymiotowalam po 8 raz na dzien.

A ja mam poprzyjlejane moje testy owu od sierpnia i żaden nie zmienił koloru. Są identyczne jak po zrobieniu. Może to od testu zależy [emoji848]
mozliwe :) ja ogolnie jestem z tych co czytaja instrukcje, jak napisane po 10 minutach test jest niewazny to po 10 minutach leci do kosza i juz tam zostaje. a owu robilam do dnia mocniejszej kreski, z tym, ze my i tak kochalismy sie co 2-3dni caly cykl, wiec bardziej chodzilo o to, zeby trafic w ten 1 dzien wlasnie a ze moje cykle 35-39 jak sobie chcialy, sluz moj to dla mnie czarna magia, ze wzgledu na ciezka prace fizyczna w uk bolalo mnie wszystko wiec jakiegos bolu jajnika raczej bym nie rozpoznala 😂 😂 😂 to ratowalam sie testami

mozliwe :) ja ogolnie jestem z tych co czytaja instrukcje, jak napisane po 10 minutach test jest niewazny to po 10 minutach leci do kosza i juz tam zostaje. a owu robilam do dnia mocniejszej kreski, z tym, ze my i tak kochalismy sie co 2-3dni caly cykl, wiec bardziej chodzilo o to, zeby trafic w ten 1 dzien wlasnie a ze moje cykle 35-39 jak sobie chcialy, sluz moj to dla mnie czarna magia, ze wzgledu na ciezka prace fizyczna w uk bolalo mnie wszystko wiec jakiegos bolu jajnika raczej bym nie rozpoznala [emoji23] [emoji23] [emoji23] to ratowalam sie testami
Może dlatego że u mnie w instrukcji jest napisane tylko, że wynik jest w ciągu 10 minut, nie ma info że później jest nieważny [emoji6][emoji23]
Jednak te test z allegro takie głupie nie są [emoji6]

Ja właśnie nie mam imbiru A nie chce mi się wychodzić. Okropbie się czuje... O bleee... Miałam podjechać dzisiaj do pracy po pita Ale nie dam rady... Tragedia... [emoji2961][emoji1785] ja właśnie nie wymiotuje Ale cały czas mi się odbija i muli niemiłosiernie...
Veronka woda z imbirem, herbatka imbirowa, gumy pregna vomi. niestety wiecej nie pomoge bo sama probowalam wszystkiego i 6tyg byl jeden wielki dramat, uczucie ciaglego kaca, z tym, ze ja jeszcze do tego wymiotowalam po 8 raz na dzien.

reklama
Kurde jak ja bym wypaliła moje pierwsze dwa testy i niespojrzala na nie po czasie to bym pila wtedy napewno większe ilości... pewnie że dwa winka na 2 baby by poszły... A dzięki Bogu zw wyszło coś po czasie wtedy po dwóch lampach odstawiłam [emoji33][emoji33]
wiem kochana bo sama probowalam ale test po kilkunastu minutach wysycha i juz nie ma sensu nawet na niego patzrec bo jest po prostu niewiarygodny... z testami ciazowymi znowu jest tak, ze tak lubi wyjsc druga kreska po czasie, ktora nic nie znaczy... dlatego po zrobieniu testu, odczytaniu wyniku, po uplywie czasu z instrukcji, najlepiej wywalic go do kosza i nie denerwowac sie niepotrzebnie tym co dzieje sie na tescie bo wtedy i tak on jest niewazny

Do góry