reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hahaha tej Ale jaja [emoji23][emoji23][emoji23] Mój mąż urodził się 08.08.88 o 18.30 A wpisane ma o 8.08 [emoji23][emoji23][emoji23] Ale przypadek! [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja się urodziłam 1988 ósmego dnia miesiąca o 8.08 :D tak mam wpisane w akcie :D do tego wrzesień i czwartek, które mają po osiem liter :D

Jakby miała być implantacja to może od tego jakiś objaw aby był... [emoji848][emoji848] Pamiętasz moje migreny? myslam że się wykończe. Przez 2 dni łeb mi pękal. A tak się objawiala moja implantacja. Która trwała od 6 do 9dpo [emoji4]
7dpo także to nie jest możliwe...

Jakby miała być implantacja to może od tego jakiś objaw aby był... [emoji848][emoji848] Pamiętasz moje migreny? myslam że się wykończe. Przez 2 dni łeb mi pękal. A tak się objawiala moja implantacja. Która trwała od 6 do 9dpo [emoji4]
Nie wiem nie chce się nakrecac ale te objawy... Głowa też mnie boli.

[emoji848][emoji848][emoji848]... Nie nakrecaj się Ale podejrzane... U mnie te migreny były bardzo podejrzane, bo ostatnio migrena miałam w wieku dojrzewania [emoji4] I to tak że bolała głowa 1 dzień A nie 3 dni z rzędu [emoji4][emoji848]
Nie wiem nie chce się nakrecac ale te objawy... Głowa też mnie boli.

Nie znam się na prawie in vitro. Mieli dwie nieudane próby, na trzecią został im zarodek płci żeńskiej, tyle wiem.
Jeśli tak było to jest to niezgodne z prawem, ja mam córkę z in vitro i absolutnie nie było możliwości wyboru. Dowiedzieliśmy się jak okazało się ze jestem w ciąży na usg i dopiero wtedy lekarz oznajmił jaki był podany.

Kurde jak ja bym wypaliła moje pierwsze dwa testy i niespojrzala na nie po czasie to bym pila wtedy napewno większe ilości... pewnie że dwa winka na 2 baby by poszły... A dzięki Bogu zw wyszło coś po czasie wtedy po dwóch lampach odstawiłam [emoji33][emoji33]
bo jestes w ciazy :) testy czesto pokazuja 2 blada kreske bez ciazy, wlasnie po czasie,,,

7dpo także to nie jest możliwe...
Pamiętaj, że na nudności na kilka dni przed @ jest raczej za wcześnie jeśli to objaw ciąży. Wszystko może się zdarzyć, ale nie jest to typowy objaw na kilka dni przed terminem @. Pojawia się trochę później. Natomiast jest dopisany do objawów PMS. Więc wg mnie skoro mdłości powodują wahania progesteronu, to równie dobrze mogą to być wahania z powodu PMS jak i z powodu ciąży. Więc postaraj się nie nakręcać, bo jeśli jest tam dzidzia na dole, to to nie jest dla niej zdrowe jak się tak stresujesz 😊

reklama
Do góry