reklama
Serduszko 96
Aktywna w BB
Witaj w klubie...u mnie @ się rozkręca,1 dc czs start
Mimi9065
Fanka BB :)
Ja tez nie :/Ja właśnie lekarzowi mówię, że mam za wysokie to tsh bo idealne na ciąże to tak 0,7-1 a ona się bardzo zdziwiła i powiedziała mi, że może dlatego się tyle miesięcy staraliśmy bo miałam cykle bezowulacyjne. Napisałam w tej sprawie do ginekologa i potwierdził. Endokrynolog powiedział mi nawet tak: „to ze mną pani poniżej 1 nie zejdzie”. Nie martw się tym absolutnie, bo być może Twój lekarz ma racje, a mój się myli. Ja tez już sama nie wiem, jak jest dobrze.
I weź tu bądź madry z tego, każdy lekarz mówi co innego
Ja mam własnie owu, więc zobaczymy czy sie uda przy tsh 0.98
Mimi9065
Przykro mi, najgorsze jest to że cieszymy sie z szczęścia innych, a W środku nas pali bólA ja się wczoraj dowiedziałam że moja siostra cioteczna jest w ciąży. Wpadli i będą mieć dzidziusia a ja ***** tyle się staram i nie moge.... Boże.... Co za życie...
Mikstura
Współczuję dziewczyny [emoji849]
Witaj w klubie...
Magd.a
Jeju, jak tak czytam to tak się cieszę, ze mam wręcz cudownego lekarza. Zaangażowanego. Zawsze mogę do niego zadzwonić. Czuje się bezpiecznie i wiem, ze jestem w dobrych rękach. Do tego jest wyczulony na punkcie hormonowi. Jest tez endokrynologiem i ma certyfikat FMF wiec u niego robie prenatalne. Usg na każdej wizycie. Generanie diagnostyka usg to jego konik bo wykłada na medycznej w katedrze diagnostyki usg.
Aaaa i taki mały dodatek. Jest przystojny. Nawet na znanym lekarzu babeczki to podkreślają [emoji23][emoji23]
Ale zanim na niego trafiłam przerobiłam w sumie kilkunastu ginekologów w sowim życiu
Ktory to taki ?
Ale to jak z urodzinami, jak skończysz 29 lat, to nie mówisz, że masz 30 Liczą się skończone tygodnie, tak jak nasz wiek po prostu, to jest logiczneBez sensu. Liczenie na zasadzie 4 tyg + 5 dni z 5 tyg. ma dla mnie sens, ale mowienie, że to 4 tydz już nie, bo 4 tydz. już się skończył, a trwa 5. Ja mam normy betaHCG dla 5 tyg a w takim razie wg lekarza będę w 4
Coraz bardziej się do niego przekonuje [emoji3]Jeju, jak tak czytam to tak się cieszę, ze mam wręcz cudownego lekarza. Zaangażowanego. Zawsze mogę do niego zadzwonić. Czuje się bezpiecznie i wiem, ze jestem w dobrych rękach. Do tego jest wyczulony na punkcie hormonowi. Jest tez endokrynologiem i ma certyfikat FMF wiec u niego robie prenatalne. Usg na każdej wizycie. Generanie diagnostyka usg to jego konik bo wykłada na medycznej w katedrze diagnostyki usg.
Aaaa i taki mały dodatek. Jest przystojny. Nawet na znanym lekarzu babeczki to podkreślają [emoji23][emoji23]
Ale zanim na niego trafiłam przerobiłam w sumie kilkunastu ginekologów w sowim życiu
Pamiętam taką sytuację ( ja chodziłam do Urbana gabinet obok) jak Urban miał jakieś wątpliwości przy USG to wolał tego Twojego.
bleucoco
E tam, ja mam swoją filozofięAle to jak z urodzinami, jak skończysz 29 lat, to nie mówisz, że masz 30 Liczą się skończone tygodnie, tak jak nasz wiek po prostu, to jest logiczne
reklama
kasiaa91
Dzisiaj powtórzę progesteron i betę a w poniedziałek jak będą plamienia dalej to pomyślę. Z drugiej strony ja uważam że wczesne poronienia mają ważną rolę - jeśli z zarodkiem jest coś nie tak to organizm powinien nie pozwolić się takiej ciąży rozwijać. Wolę chyba tak niż sama decydować kiedy np na prenatalnych dowiem się że coś jest nie tak.Zadzwoń może do gina to da Ci luteinę lub duphaston. Ja brałam jedno i drugie.