Qwertyy77
Fanka BB :)
Ja też okolice Ediego więc mi pasuje ja byłam raz w Livingston. Wizyta 110 z badaniami, więc taniej ale ginekolog taki sobie. Bardzo.. Hm, cichy i obojetnyJa jestem z okolic Edynburga.
I tu pełno prywatnych pamiętaj tu nie ma ginekologów tu są ultrasonografisci! Czyli osoby po studiach z wiedzą ginekologa. Ale i ginekolog się znajdzie 250£ wizyta prywatnie. A prywatnie będę jeździć do niej dam ci linka ona przyjmuje w paru punktach po całej UK . Jest znana i dobra ona wykryla mi polipy. Poczytaj
Dr Beata Niedzwiedzka - CORBY Private Medical Centre
Dr Beata Niedźwiedzka – jest absolwentem Akademii Medycznej w Łodzi. W 2000 roku uzyskała specjalizację pierwszego stopnia w dziedzinie położnictwa i ginekologii. Dr Niedźwiedzka prowadzi konsultacje w języku polskim i angielskim. Mówi także biegle po rosyjsku. Wieloletnia praca w polskich i...www.corbypmc.com
To jedyny polski ginekolog w miarę dobry którego znam zna się na poloznictwie i ciazach będę jeździć do niej raz na 6,7 tyg jak wszystko pójdzie fajnie
Będę u niej w przyszłym tygodniu wiec mogę zapytać gdzie przyjmuje jeszcze wiem ze w Londyn tez chyba tam mam za daleko
Dziękuję za link