reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ale pewnie ta beta może nie przyrastać tak jak trzeba co nie? :( Więc nie wiem po co tak się cieszę :(
Kochana przestan się stresować. Ja w pierwszej ciąży nawet nie pomyślałam żeby badać betę ... Tym razem jak w końcu zobaczymy dwie kreseczki również nie będę jej badać. Z tego co widzę na forum to tylko niepotrzebnie stresuje 🙈
Gratuluję Ci z całego serca i zobaczysz że wszystko będzie dobrze ♥️

IMG_5499.JPG

Co myślicie, według flo owulacja jutro, według p.c 13 luty. Używam pierwszy raz testów w tym cyklu. Co sądzicie o domowym laboratorium?

Dziękuje Ci bardzo❤ Wspiera mnie czasami, ale w większości czasu milczy , ale nie mam o to żalu do niego wiem ze to jest jego sposób na poradzenie sobie z tymi całymi staraniami o dziecko i brakiem go :(
Ja bym na Waszym miejscu zrobiła konkretne badania w Polsce. Znam wiele par z UK, które gdyby nie wizyta w polskiej klinice do tej pory nie miały by dzidziusia. Całym serduchem jestem z Tobą 🥰

Dziewczyny, mogę prosić o odpowiedź te które brały antykoncepcję. Po jakim czasie wyregulowały wam się cykle i wróciła owulacja? Ja dzisiaj 2 dc, 4 cs. Wiem że pisała tu jedna z was że w czwartym cyklu wróciła jej owulacja. Czy robiłyście monitoring? Ja się w tym cyklu wybieram. Do tego zamówiłam na allegro testy owu. W zeszłym cyklu robiłam tylko do 23 dc a okazuje się że prawdopodobnie miałam owu jeśli wgl to w 25, 26 dc.

reklama
Do góry