bleucoco
Fanka BB :)
Gratulacje kochana No tak, w sumie po co się martwićNie martw się jak ja [emoji5] u mnie wyszło 140.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje kochana No tak, w sumie po co się martwićNie martw się jak ja [emoji5] u mnie wyszło 140.
Kochana przestan się stresować. Ja w pierwszej ciąży nawet nie pomyślałam żeby badać betę ... Tym razem jak w końcu zobaczymy dwie kreseczki również nie będę jej badać. Z tego co widzę na forum to tylko niepotrzebnie stresujeAle pewnie ta beta może nie przyrastać tak jak trzeba co nie? Więc nie wiem po co tak się cieszę
Ale pewnie ta beta może nie przyrastać tak jak trzeba co nie? Więc nie wiem po co tak się cieszę
Ja bym na Waszym miejscu zrobiła konkretne badania w Polsce. Znam wiele par z UK, które gdyby nie wizyta w polskiej klinice do tej pory nie miały by dzidziusia. Całym serduchem jestem z TobąDziękuje Ci bardzo❤ Wspiera mnie czasami, ale w większości czasu milczy , ale nie mam o to żalu do niego wiem ze to jest jego sposób na poradzenie sobie z tymi całymi staraniami o dziecko i brakiem go
Nie stresować się tu, tylko włączyć pozytywne myślenie! TSH wyregulujesz, beta i progesteron superAle pewnie ta beta może nie przyrastać tak jak trzeba co nie? Więc nie wiem po co tak się cieszę
Pozytyw będzie albo jutro albo po jutrze. Blisko w każdym razie [emoji846]Zobacz załącznik 1079092
Co myślicie, według flo owulacja jutro, według p.c 13 luty. Używam pierwszy raz testów w tym cyklu. Co sądzicie o domowym laboratorium?
Zobacz załącznik 1079092
Co myślicie, według flo owulacja jutro, według p.c 13 luty. Używam pierwszy raz testów w tym cyklu. Co sądzicie o domowym laboratorium?
Zobacz załącznik 1079092