reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Boże dziewczyny ratujcie. Czy to jest w normie? Pogorszyła mi się od razu tarczyca masakra może ja powinnam wczesniej jeszcze isć do endokrynologa? Jestem przerażona 🙄
kochana spokojnie... faktycznie jest poza norma dla kobiet w ciazy wiec pora ruszyc sie do endokrynologa ale nie panikuj... Im szybciej wizyta i przepisanie lekow, tym lepiej bo niekontrolowana moze zaszalec za bardzo... zwlaszcza, ze im bardziej zaawansowana ciaza, tym bardziej tarczyca potrafi dokuczyc dlatego nie stresuj sie bardzo, zadzwon do lekarza, umow sie na wizyte i zobaczysz, ze szybciutko spadnie do wlasciwego poziomu :)
Ps. piekna beta ❤

reklama
Boże dziewczyny ratujcie. Czy to jest w normie? Pogorszyła mi się od razu tarczyca masakra może ja powinnam wczesniej jeszcze isć do endokrynologa? Jestem przerażona [emoji849]

Beta piękna progesteron tez a tsh to chyba w ciąży rosnie ale jak najbardziej skonsultuj z lekarzem chociaż może najpierw zapytaj ginekologa. Kiedy masz wizytę?

kochana spokojnie... faktycznie jest poza norma dla kobiet w ciazy wiec pora ruszyc sie do endokrynologa ale nie panikuj... Im szybciej wizyta i przepisanie lekow, tym lepiej bo niekontrolowana moze zaszalec za bardzo... zwlaszcza, ze im bardziej zaawansowana ciaza, tym bardziej tarczyca potrafi dokuczyc dlatego nie stresuj sie bardzo, zadzwon do lekarza, umow sie na wizyte i zobaczysz, ze szybciutko spadnie do wlasciwego poziomu :)
Ps. piekna beta ❤
Zapisałam się na piątek, najpierw endo potem gine :) Jeszcze za dwa dni powtórzę betę. Kiedy ona tak urosła?! 😂

Beta piękna progesteron tez a tsh to chyba w ciąży rosnie ale jak najbardziej skonsultuj z lekarzem chociaż może najpierw zapytaj ginekologa. Kiedy masz wizytę?
W piątek wieczorem, właśnie się zapisałam :) Nie spodziewałam się takiej bety! Nie dziwne, że już zaczęłam się troszkę inaczej czuć. Boję się tylko twj tarczycy, ale to przez tych kilka dni chyba nic się nie stanie

Zapisałam się na piątek, najpierw endo potem gine :) Jeszcze za dwa dni powtórzę betę. Kiedy ona tak urosła?! 😂
to bardzo dobrze ze urosla! razem z beta rośnie dzidziuś ❤ super, ze umowilas sie do endokrynologa, na pewno szybciutko wdrozy leczenie i tsh spadnie do odpowiedniego poziomu. moje teraz w 2 trymestrze skacze jak ja na trampolinie i co chwile zmienia mi endo dawke lekow wiec nie stresuj sie nic a nic :) teraz pelen relaks i usmiech na buzie,zeby dzidzia czula tylko pozytywne wibracje od mamy :)

to bardzo dobrze ze urosla! razem z beta rośnie dzidziuś ❤ super, ze umowilas sie do endokrynologa, na pewno szybciutko wdrozy leczenie i tsh spadnie do odpowiedniego poziomu. moje teraz w 2 trymestrze skacze jak ja na trampolinie i co chwile zmienia mi endo dawke lekow wiec nie stresuj sie nic a nic :) teraz pelen relaks i usmiech na buzie,zeby dzidzia czula tylko pozytywne wibracje od mamy :)
Boże jakie to cudowne i nierealne wszystko 🙈❤️❤️❤️

reklama
Do góry