reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ale pewnie ta beta może nie przyrastać tak jak trzeba co nie? :( Więc nie wiem po co tak się cieszę :(
Kochana przestan się stresować. Ja w pierwszej ciąży nawet nie pomyślałam żeby badać betę ... Tym razem jak w końcu zobaczymy dwie kreseczki również nie będę jej badać. Z tego co widzę na forum to tylko niepotrzebnie stresuje 🙈
Gratuluję Ci z całego serca i zobaczysz że wszystko będzie dobrze ♥️

IMG_5499.JPG

Co myślicie, według flo owulacja jutro, według p.c 13 luty. Używam pierwszy raz testów w tym cyklu. Co sądzicie o domowym laboratorium?

Dziękuje Ci bardzo❤ Wspiera mnie czasami, ale w większości czasu milczy , ale nie mam o to żalu do niego wiem ze to jest jego sposób na poradzenie sobie z tymi całymi staraniami o dziecko i brakiem go :(
Ja bym na Waszym miejscu zrobiła konkretne badania w Polsce. Znam wiele par z UK, które gdyby nie wizyta w polskiej klinice do tej pory nie miały by dzidziusia. Całym serduchem jestem z Tobą 🥰

Dziewczyny, mogę prosić o odpowiedź te które brały antykoncepcję. Po jakim czasie wyregulowały wam się cykle i wróciła owulacja? Ja dzisiaj 2 dc, 4 cs. Wiem że pisała tu jedna z was że w czwartym cyklu wróciła jej owulacja. Czy robiłyście monitoring? Ja się w tym cyklu wybieram. Do tego zamówiłam na allegro testy owu. W zeszłym cyklu robiłam tylko do 23 dc a okazuje się że prawdopodobnie miałam owu jeśli wgl to w 25, 26 dc.

reklama
Do góry