reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Od owulacji dokuczał mi jajnik lewy ale od dzisiaj boli mnie bardzo. Właśnie spędziłam przez niego pół godziny w wannie :p
To taka główna różnica od normalnego cyklu.
I piersi - bolą same z siebie a nie przy dotyku , to też jest nowe :)
Kiedy robisz betę ?
Oj to rzeczywisvie tak wyglada "ciazowo" :)
Jutro zrobie test- kupilam ten slynny DOZ a jak wyjdzie pozytywny to w pt bete bo w czw nie bede miala jak. A Ty? pewnie zrobisz jakos drugi raz?

reklama
No i idealnie :) jak ma być to będzie, przecież jak najbardziej w dobrym czasie :)

Przy takiej infekcji organizmu chyba małe szanse [emoji53] ale dobre wiadomości od @bluecoco wynagradzają mi ten cykl :p U mnie znowu pojawił się śluz [emoji848][emoji848]zawsze po owu miałam sahare, chyba ze się przesunęła (pozytywny test owu był 17dc rano, a dzisiaj 19dc)

Hej , dzisiaj mam 32dc . Zrobiłam test dzisiaj po pracy i....
objawy to: ciągniecie w podbrzuszu , ból piersi ale tylko przy dotyku i zaczęły mi wyskakiwać pryszcze ( więcej niż zwykle ) , wzdęcia . Troszkę mnie martwi ten ból podbrzusza 🧐
Gratulacje!!! A to o czym piszesz to normalne :)

Przy takiej infekcji organizmu chyba małe szanse [emoji53] ale dobre wiadomości od @bluecoco wynagradzają mi ten cykl :p U mnie znowu pojawił się śluz [emoji848][emoji848]zawsze po owu miałam sahare, chyba ze się przesunęła (pozytywny test owu był 17dc rano, a dzisiaj 19dc)
Kochana nam się udało 7 dni po wyleczeniu z ciężkiej infekcji wirusowej, gdzie brałam garść leków dziennie 😂 Wszystko jest możliwe 😂 Dopiero co trochę się wzmocniłam po chorobie i proszę 😂

Ja właśnie czytałam że pokrzywa w ciąży wskazana jak najbardziej. Tej no coś pić muszę. Soki nie bo z słodkie, grozi cukrzyca, kawa nie bo szkodzi, herbaty wszystkie szkodzą To co ja mam pić? [emoji33][emoji33][emoji2356][emoji2368]
Wodę jak zwierzę [emoji23][emoji23]
Żarcik oczywiście

Pamiętam jak dziś jak Tolo miał miesiąc i był mecz Polska coś tam,nawet mój W który rzadko pije alko kupił sobie piwko, a to taka gorące lato już było że i mi się zamarzyło takie zimniutkie. Mówię mu żeby mi kupił dwa zywce 0%. Kupił mi- jedno wypiłam. Antoś leżał wtedy przy cycku cały czas. Oglądany mecz w przyniósł mi drugie. Upilam szyjkę i nagle czuje jak mi się oczy zamykają, że coś jest nie tak. Ja się patrzę a ono jest zwykłe. Od razu organizm zareagował. Na szczęście Antoś spał wtedy i mogłam odczekać.
W życiu nie pomyślałam że kilka łyków piwa odczuje [emoji6]

Boże dziewczyny ratujcie. Czy to jest w normie? Pogorszyła mi się od razu tarczyca masakra może ja powinnam wczesniej jeszcze isć do endokrynologa? Jestem przerażona 🙄

EDIT: tarczyca idzie w odstawkę jak zdałam sobie sprawę, że progesteron ładny a beta 348 !! 🤩🤩🤩 Gnojek chyba się zadomowił 🙈

Załączniki

• A9226404-31F4-49E2-B727-F61DFAA0880B.jpeg
    A9226404-31F4-49E2-B727-F61DFAA0880B.jpeg
    51,1 KB · Wyświetleń: 135
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry