reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Tyle, że my sknerusy chodzimy do faceta do kawiarni mielić, bo młynek stwierdziliśmy, że w domu zbędny 😂 😂 😂 .

Zaczęliśmy chodzić do kawiarni jak gość się otwierał, jedna gadka 2 5 `10 i naprawdę bardzo fajny człowiek sie okazał a jego talent cukierniczy jest niesamowity 😍😍😍 no wiadomo robi wszystkie ciasta na miejscu...

Jak ktoś był w Łodzi i nie spróbował WSTYD!

Załączniki

• ciacho.jpg
    ciacho.jpg
    110 KB · Wyświetleń: 77
  • ciacho2.jpg
    ciacho2.jpg
    118,5 KB · Wyświetleń: 78
reklama
I taknpo mnie noc innego nie wyjdzie [emoji23][emoji23][emoji23] Takiej drugiej nerwuski jak ja to na świecie nie ma [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356] Dramat! Wizytę mam za tydzień we wtorek. Więc będę już miała skończone 6t6d [emoji4] Powinno być już coś widać [emoji173]
Jeszcze wszystko przed Tobą. Ja w pierwszej ciąży zaczęłam w 8tc wymioty,migreny, omdlenia... leżałam w szpitalu przez to i tak do 7 miesiąca ciąży. Życzę Ci aby Cię to ominęło

Dziewczyny 😮 Niech mi ktoś powie, ze intuicja nie istnieje

Pisałam Wam rano, że jestem w 11 dpo i zrobiłam rano test (25 clear blue) i był blady blady negatyw.
Później zrobiłam dwa testy 10 😂 oczywiście wyszło biało.

z racji tego, że dostałam antybiotykogram i celowane antybiotyki mam teratogenne a jutro mam lekarza to pojechałam dla pewności na betę, bo jakoś się bałam tych antybiotyków. I wygląda, że coś się zaczęło 😮
(zdaje sobie sprawę, że taki wynik ma jakieś 50% szans na to że jeszcze zniknie, ale jednak ❤ w piątek miałam betę <0,01)

1581430773235.png

Tyle, że my sknerusy chodzimy do faceta do kawiarni mielić, bo młynek stwierdziliśmy, że w domu zbędny 😂 😂 😂 .

Zaczęliśmy chodzić do kawiarni jak gość się otwierał, jedna gadka 2 5 `10 i naprawdę bardzo fajny człowiek sie okazał a jego talent cukierniczy jest niesamowity 😍😍😍 no wiadomo robi wszystkie ciasta na miejscu...

Jak ktoś był w Łodzi i nie spróbował WSTYD!
Kobieto, dlaczego Ty nam to robisz? powinien byc zakaz wrzucania takich pysznosci... to ciasto beza, dalabym sie pociac za kawalek!!!

Pisałam Wam rano, że jestem w 11 dpo i zrobiłam rano test (25 clear blue) i był blady blady negatyw.

z racji tego, że dostałam antybiotykogram i celowane antybiotyki mam teratogenne a jutro mam lekarza to pojechałam dla pewności na betę, bo jakoś się bałam tych antybiotyków. I wygląda, że coś się zaczęło 😮
(zdaje sobie sprawę, że taki wynik ma jakieś 50% szans na to że jeszcze zniknie, ale jednak ❤ w piątek miałam betę <0,01)

Zobacz załącznik 1078995
czyli beta powolutku rosnie!!! kiedy powtarzasz? trzymam bardzo mocno kciuki, zeby byla coraz wyzsza kochana!

Kobieto, dlaczego Ty nam to robisz? powinien byc zakaz wrzucania takich pysznosci... to ciasto beza, dalabym sie pociac za kawalek!!!
Hihi beza to mój konik 😄 Ale mój stwierdził,że musi zgubić 5 kg bo źle się czuje i obiecałam,że nie będę piec😢 Ogólnie R powiedział,że za dobrze gotuję i dlatego przybyło mu 5 kg 😂😂😂😂😂

A mnie zaczyna swedziec ta infekcja :(
Czyli po seksie pewnie bo juz nie bedzie mi tak przyjemnie.
Ale jesli okaze sie ze to TO. To chyba bede pierwsza osoba ktora wiedziala to juz w 2dpo :D hahah

reklama

Zobacz załącznik 1078995
Ja miałam trochę ponad 2 w piątek a w poniedziałek 62 więc wszystko możliwe :)

Do góry