bleucoco
Fanka BB :)
Rozumiem, tez tak miałam, ale raz kozie śmierćChyba czekam aż miesiączka się zacznie spóźniac. Już zaczynam bać się robić te testy. Wiecznie negatywne wychodzą...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, tez tak miałam, ale raz kozie śmierćChyba czekam aż miesiączka się zacznie spóźniac. Już zaczynam bać się robić te testy. Wiecznie negatywne wychodzą...
Verona z ziolowymi uwazaj... tzn nie za duze ilosci i tego akurat lepiej sie pilnowac... czytalam ze pokrzywy mozna max 3 kubki na tydzien a obczytalam sie sporo bo ja jak uzalezniona od pokrzywy, hehe, przed ciaza robilam sobie kuracje pokrzywowe w sporych ilosciach...
Mnie też swędziała Kluczem jest chyba to by te upławy takie jak infekcyjne nie pachniały brzydkoA mnie zaczyna swedziec ta infekcja
Czyli po seksie pewnie bo juz nie bedzie mi tak przyjemnie.
Ale jesli okaze sie ze to TO. To chyba bede pierwsza osoba ktora wiedziala to juz w 2dpo hahah
No i dobrze gada!We z daj spokój więcej se wkrecam niż to warte. I ciągle mówię do męża co my zrobimy jak coś będzie nie tak...A on tylko mi gada że mam nie równo pod kopulka i mam sobie nie wkrecac 1[emoji23][emoji23][emoji23]
Ooo jaaa Cie :-) czyli dalej jedziemy na tym samym wozku ze jest nadzieja haha
No i dobrze gada!
Brałas jakieś leki na stymulacja?
Hahahha nie. Na schabowegoNa ogorkowa nie masz ochoty? [emoji23][emoji23][emoji23]
No nie pachnie tylko dokuczliwe trochę.Mnie też swędziała Kluczem jest chyba to by te upławy takie jak infekcyjne nie pachniały brzydko