reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja właśnie czytałam że pokrzywa w ciąży wskazana jak najbardziej. Tej no coś pić muszę. Soki nie bo z słodkie, grozi cukrzyca, kawa nie bo szkodzi, herbaty wszystkie szkodzą To co ja mam pić? [emoji33][emoji33][emoji2356][emoji2368]
Verona z ziolowymi uwazaj... tzn nie za duze ilosci i tego akurat lepiej sie pilnowac... czytalam ze pokrzywy mozna max 3 kubki na tydzien a obczytalam sie sporo bo ja jak uzalezniona od pokrzywy, hehe, przed ciaza robilam sobie kuracje pokrzywowe w sporych ilosciach...

A mnie zaczyna swedziec ta infekcja :(
Czyli po seksie pewnie bo juz nie bedzie mi tak przyjemnie.
Ale jesli okaze sie ze to TO. To chyba bede pierwsza osoba ktora wiedziala to juz w 2dpo :D hahah
Mnie też swędziała :) Kluczem jest chyba to by te upławy takie jak infekcyjne nie pachniały brzydko :D

Ja pierdziele dziewczyny sąsiad za ścianą od 3h napierdziela jakąś techniawka... kurdeee zaraz na łeeeeeeb dostanę!!!! [emoji35][emoji35][emoji35][emoji2368][emoji2356]

reklama
Do góry