reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

@bleucoco
Mogę Ci wysłać kawę bezkofeinową bo u mnie jeszcze 2 paczki stoją i ją "męcze"

Dobra jest ale jak chłop w styczniu się dowiedział, że jestem w ciąży to pojechał do Niemiec i mi ja kupił 😂 😂 1 chciałam a przyjechał z 3 😂😂, potem jeszcze 2 z pracy przyniósł :o :o

Ah... był taki szczęśliwy... 😔😔😔

Zielona jest OK, nie odwadnia o ile się nią dobrze parzy tzn ma mieć taki słomkowy kolor. W innym wypadku traci swoje właściwości - smak też ;)
Wszystko byłoby OK, gdyby nie to, że zaparzyłam lekko tę zieloną i myślałam, że zwymiotuje od tego zapachu 😂

reklama
Ja kawę pije normalnie jedna dziennie jak zawsze rano sypana. Czasami zrobię sobie popołudniu jedna rozpuszczalna z mlekiem [emoji4] Herbaty pije tylko ziołowe rumianek, pokrzywa i melisa [emoji4] Nie popadajmy dziewczyny w paranoje [emoji4]
Verona z ziolowymi uwazaj... tzn nie za duze ilosci i tego akurat lepiej sie pilnowac... czytalam ze pokrzywy mozna max 3 kubki na tydzien a obczytalam sie sporo bo ja jak uzalezniona od pokrzywy, hehe, przed ciaza robilam sobie kuracje pokrzywowe w sporych ilosciach...

Ja kawę pije normalnie jedna dziennie jak zawsze rano sypana. Czasami zrobię sobie popołudniu jedna rozpuszczalna z mlekiem [emoji4] Herbaty pije tylko ziołowe rumianek, pokrzywa i melisa [emoji4] Nie popadajmy dziewczyny w paranoje [emoji4]

Nikt nie popada w paranoje. Wystarczy poczytać ma tem temat :) Wiadomo ze jedna czy sowę to luz ale już trzy czy cztery to można sobie darować. W czasie gdy rozwija się serduszko dziecka nie jest wskazane picie kawy (w sensie w dużych ilościach). Wszytsko jest dla ludzi ale warto wiedzieć cY soe nie robi zle. Tak samo jak pijesz zioła to warto poczytać jak wpływają na ciaze i rozwój dziecka. Np liść maliny powoduje skurcze macicy i warto pic jak chce się przyspieszyć porod ;) Talze dziewcyBh zdrowy rozsądek wiadomo ale tez warto się wczytać w lekturę :) Np fluor jest bardzo szkodliwy i mie powinno się płukać zębów fluorem w czasie ciąży żeby przez przypadek nie połknąć- No ja tez nie sadzilam :)

Nikt nie popada w paranoje. Wystarczy poczytać ma tem temat :) Wiadomo ze jedna czy sowę to luz ale już trzy czy cztery to można sobie darować. W czasie gdy rozwija się serduszko dziecka nie jest wskazane picie kawy (w sensie w dużych ilościach). Wszytsko jest dla ludzi ale warto wiedzieć cY soe nie robi zle. Tak samo jak pijesz zioła to warto poczytać jak wpływają na ciaze i rozwój dziecka. Np liść maliny powoduje skurcze macicy i warto pic jak chce się przyspieszyć porod ;) Talze dziewcyBh zdrowy rozsądek wiadomo ale tez warto się wczytać w lekturę :) Np fluor jest bardzo szkodliwy i mie powinno się płukać zębów fluorem w czasie ciąży żeby przez przypadek nie połknąć- No ja tez nie sadzilam :)
idealnie w samo sedno! wszystko z umiarem. z czego z ziolami w ciazy naprawde warto sie zapoznac bo moga wyrzadzic wiecej krzywdy niz dobrego jesli pite beda w wiekszych ilosciach.

reklama
I taknpo mnie noc innego nie wyjdzie [emoji23][emoji23][emoji23] Takiej drugiej nerwuski jak ja to na świecie nie ma [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356] Dramat! Wizytę mam za tydzień we wtorek. Więc będę już miała skończone 6t6d [emoji4] Powinno być już coś widać [emoji173]
Na 100% juz bedzie widac :) a to bedzie pierwsza wizyta? Bo moze przegapilam jak pisalas o 1

Do góry