reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

We z daj spokój więcej se wkrecam niż to warte. I ciągle mówię do męża co my zrobimy jak coś będzie nie tak...A on tylko mi gada że mam nie równo pod kopulka i mam sobie nie wkrecac 1[emoji23][emoji23][emoji23]
Tez mi to puste jajo przyszło do głowy U mnie [emoji23] Albo że serduszko nie będzie bić. Ale nie ma co wariować...

reklama
Dziewczyny 😮 Niech mi ktoś powie, ze intuicja nie istnieje

Pisałam Wam rano, że jestem w 11 dpo i zrobiłam rano test (25 clear blue) i był blady blady negatyw.
Później zrobiłam dwa testy 10 😂 oczywiście wyszło biało.

z racji tego, że dostałam antybiotykogram i celowane antybiotyki mam teratogenne a jutro mam lekarza to pojechałam dla pewności na betę, bo jakoś się bałam tych antybiotyków. I wygląda, że coś się zaczęło 😮
(zdaje sobie sprawę, że taki wynik ma jakieś 50% szans na to że jeszcze zniknie, ale jednak ❤ w piątek miałam betę <0,01)

Zobacz załącznik 1078995
Ooo jaaa Cie :-) czyli dalej jedziemy na tym samym wozku ze jest nadzieja haha

O matko! To ja juz za te wymioty i mdlosci podziękuje [emoji33][emoji33][emoji23][emoji16]
Jeszcze wszystko przed Tobą. Ja w pierwszej ciąży zaczęłam w 8tc wymioty,migreny, omdlenia... leżałam w szpitalu przez to i tak do 7 miesiąca ciąży. Życzę Ci aby Cię to ominęło

Przesadzilas z tymi zdjęciami![emoji23][emoji23][emoji23]
Zaraz mi język do tyłka ucieknie [emoji2957][emoji2957]
Tyle, że my sknerusy chodzimy do faceta do kawiarni mielić, bo młynek stwierdziliśmy, że w domu zbędny [emoji23] [emoji23] [emoji23] .

Zaczęliśmy chodzić do kawiarni jak gość się otwierał, jedna gadka 2 5 `10 i naprawdę bardzo fajny człowiek sie okazał a jego talent cukierniczy jest niesamowity [emoji7][emoji7][emoji7] no wiadomo robi wszystkie ciasta na miejscu...

Jak ktoś był w Łodzi i nie spróbował WSTYD!

reklama
Nie no na spokojnie dziewczyny! Pije rumianek melisa i pokrzywe wszystkie wskazane w ciąży. Już o tym czytałam [emoji4]
Nikt nie popada w paranoje. Wystarczy poczytać ma tem temat :) Wiadomo ze jedna czy sowę to luz ale już trzy czy cztery to można sobie darować. W czasie gdy rozwija się serduszko dziecka nie jest wskazane picie kawy (w sensie w dużych ilościach). Wszytsko jest dla ludzi ale warto wiedzieć cY soe nie robi zle. Tak samo jak pijesz zioła to warto poczytać jak wpływają na ciaze i rozwój dziecka. Np liść maliny powoduje skurcze macicy i warto pic jak chce się przyspieszyć porod ;) Talze dziewcyBh zdrowy rozsądek wiadomo ale tez warto się wczytać w lekturę :) Np fluor jest bardzo szkodliwy i mie powinno się płukać zębów fluorem w czasie ciąży żeby przez przypadek nie połknąć- No ja tez nie sadzilam :)

Do góry