reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Też miś ja tak wydaje. Ale wiesz wątpliwości są zawsze. Niby nieplamie, nie krwawie więc wymyśliłam sobie puste jajo... [emoji2356] przez to że mam słabe objawy.. Na łeb dostaje, a do osiemnastego jeszcze tydzien[emoji2368][emoji2356]
Tez mi to puste jajo przyszło do głowy U mnie 😂 Albo że serduszko nie będzie bić. Ale nie ma co wariować...

reklama
ja rozmawialam z moja ginka i z ta kawa to nie jest tak, ze nie wolno pic. wiadomo, ze wiadro dziennie bedzie mialo zly wplyw na dzidzie ale w granicach rozsadku. mi powiedziala, ze spokojnie moge pic 2 kawki sypane czy tam parzone, bo nie wiem jak sie u ?Was mowi hehe (a pije z lyzeczka cukru, bez dodatku mleka), powiedziala, zebym starala sie unikac czarnej i zielonej herbaty wiec pije czerwona ale tez max 1-2 kubki dziennie.
O nie a ja akurat zaparzyłam zieloną! Czemu nie można zielonej?

I taknpo mnie noc innego nie wyjdzie [emoji23][emoji23][emoji23] Takiej drugiej nerwuski jak ja to na świecie nie ma [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356] Dramat! Wizytę mam za tydzień we wtorek. Więc będę już miała skończone 6t6d [emoji4] Powinno być już coś widać [emoji173]
bedzie serduszko pieknie bijace!!! wrzucaj na luz zeby nie stresowac sie niepotrzebnie! oj z tymi nerwami to moglybysmy zawody zrobic haha.

@bleucoco
Mogę Ci wysłać kawę bezkofeinową bo u mnie jeszcze 2 paczki stoją i ją "męcze"

Dobra jest ale jak chłop w styczniu się dowiedział, że jestem w ciąży to pojechał do Niemiec i mi ja kupił 😂 😂 1 chciałam a przyjechał z 3 😂😂, potem jeszcze 2 z pracy przyniósł :o :o

Ah... był taki szczęśliwy... 😔😔😔

Zielona jest OK, nie odwadnia o ile się nią dobrze parzy tzn ma mieć taki słomkowy kolor. W innym wypadku traci swoje właściwości - smak też ;)

O nie a ja akurat zaparzyłam zieloną! Czemu nie można zielonej?
jesli pijesz sporo kawy to jak dojdzie do tego zielona herbata, ktora pobudza tak samo jak kawa bo zawiera kofeine to moze nie miec to zbyt dobrego wplywu na dzidziusia, do tego zielona herbata w wiekszych ilosciach moze utrudniac wchlanianie kwasu foliowego

Ja kawę pije normalnie jedna dziennie jak zawsze rano sypana. Czasami zrobię sobie popołudniu jedna rozpuszczalna z mlekiem [emoji4] Herbaty pije tylko ziołowe rumianek, pokrzywa i melisa [emoji4] Nie popadajmy dziewczyny w paranoje [emoji4]
ja rozmawialam z moja ginka i z ta kawa to nie jest tak, ze nie wolno pic. wiadomo, ze wiadro dziennie bedzie mialo zly wplyw na dzidzie ale w granicach rozsadku. mi powiedziala, ze spokojnie moge pic 2 kawki sypane czy tam parzone, bo nie wiem jak sie u ?Was mowi hehe (a pije z lyzeczka cukru, bez dodatku mleka), powiedziala, zebym starala sie unikac czarnej i zielonej herbaty wiec pije czerwona ale tez max 1-2 kubki dziennie.

reklama
Hahaha Oby było tak jak mówisz!!! [emoji7][emoji7] Ja o taka jestem nerwuski że szok, jak moje dziecko nie będzie za ojcem oazą spokoju, tylko za mną takim ADHDowcem to nie ogarnę chyba [emoji23][emoji23][emoji2356]
bedzie serduszko pieknie bijace!!! wrzucaj na luz zeby nie stresowac sie niepotrzebnie! oj z tymi nerwami to moglybysmy zawody zrobic haha.

Do góry