reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dopiero teraz udało mi się nadrobić. Opis przygotowań i powrotu męża bleucoco czytałam na wstrzymanym oddechu ;). Gratuluję dwóch kreseczek @bleucoco i @Alina 88 , piękne walentynki się Wam szykują :).
@Mokosza @ForgetMeeNot Dziękuję! Oj tak, nawet się nie spodziewałam takich Walentynek i podejrzewam, że @Alina 88 również 😃 W dodatku moja mama ma urodziny w tym tygodniu. Gdybym wiedziała, to bym jej nie kupowała biżuterii bo to dla niej będzie najlepszy prezent 😂 Tego nam życzyła zresztą na Święta, tego dzidziusia. Bardzo marzy o byciu babcią 🙈

reklama
A mówiłam, ze jak cycki przestają bolec to to kompletnie nic a nic nie znaczy [emoji16][emoji16][emoji16]rany jak się cieszę z tych Twoich dwóch kreseczek [emoji7]
Haha miałaś rację kobietko! Niby to wiedziałam, ale nie wierzyłam, ten test też robiłam ciągle mówiąc, że nic nie będzie. Boże nigdy nie zapomnę tej chwili 😅

Gratulację 2 kreseczek:) wczorajsza twoja relacja wzruszyła mnie na maksa[emoji847]Napisałaś później jak wyglądał twój cykl. Znalazłam wspólny mianownik i lampka mi się zaswiecila.Dzis z rana zrobiłam Test i wyszedł pozytywnie:) Mam 35 lat i już tracilam nadzieję.Zrobiłam dziś betę i zobaczymy co wyjdzie.Pozdrawiam wszystkie Staraczki i życzę 2 kreseczekZobacz załącznik 1078842
Gratulacje!

Ej tu taki wysyp, a ja jeszcze przed owu. To nie fair [emoji85][emoji6]

Gratulację 2 kreseczek:) wczorajsza twoja relacja wzruszyła mnie na maksa[emoji847]Napisałaś później jak wyglądał twój cykl. Znalazłam wspólny mianownik i lampka mi się zaswiecila.Dzis z rana zrobiłam Test i wyszedł pozytywnie:) Mam 35 lat i już tracilam nadzieję.Zrobiłam dziś betę i zobaczymy co wyjdzie.Pozdrawiam wszystkie Staraczki i życzę 2 kreseczekZobacz załącznik 1078842
Zawsze zazdroszczę takich kresek co nawet szybki nie trzeba rozmontować żeby zobaczyć ,[emoji16]

Hej dziewczyny wczoraj był 27 DC robiłam test wyszedł negatywny dziś powinnam dostać miesiączkę ile dni po terminie mogę zatestowac znowu?Pozdrawiam was🙂

reklama
Do góry