reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziś 8dc, kreska testowa wydaje się być ciut jaśniejsza niż kontrolna, śluz mleczny, nie miałam białka jaja kurzego jeszcze w tym cyklu, kłucia jajnika tez nie (a zawsze mam Ok połowy cyklu, cykle 25-26d).
Ale wg testu OWU już mogła być (bo wizualnie się już kreski zrównały) wg lekarza jest to niemożliwe bo wczoraj wieczorem pęcherzyk w lewym jajniku miał 22 mm (ma dojść do 25-26mm)
OWU wg Flo na 12dc...

Adjustments.JPG

reklama
Dziekuje :-) jesli jutro wyjdzie test znow to zrobie bete w pt! Kiedy Twoje wyniki? Juz przebieram nogami :)
Jak jutro wyjdzie test to ja bym wstała wcześniej i pobiegła na bete rano już :) Po co czekać! Moje powinny być około 19 dopiero 🙈 Najważniejsze to w sumie będą dopiero te za dwa dni, czy beta dobrze przyrasta, ale kreski ciemne, nic mnie nie boli, czasem bardzo delikatnie tak jakby popiecze, czuję się dobrze, więc jestem dobrej myśli :) Tak się myślenie zmienia... Nagle jestem taka spokojna wewnętrznie. To jest niesamowite, że w tym i każdym momencie teraz nie jestem sama 😭

reklama
Czekamy z Toba :) szkoda ze tak pozno :( ja najwczesniej mialam po 2 godzinach :) w sumie dobrze do domu nie zdazylam z labo wrocic [emoji23] wiec trzymam teraz kciuki zeby byla wysoka, ladna i szybko :)
Jak jutro wyjdzie test to ja bym wstała wcześniej i pobiegła na bete rano już :) Po co czekać! Moje powinny być około 19 dopiero [emoji85] Najważniejsze to w sumie będą dopiero te za dwa dni, czy beta dobrze przyrasta, ale kreski ciemne, nic mnie nie boli, czasem bardzo delikatnie tak jakby popiecze, czuję się dobrze, więc jestem dobrej myśli :) Tak się myślenie zmienia... Nagle jestem taka spokojna wewnętrznie. To jest niesamowite, że w tym i każdym momencie teraz nie jestem sama [emoji24]

Do góry