reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Czekamy z Toba :) szkoda ze tak pozno :( ja najwczesniej mialam po 2 godzinach :) w sumie dobrze do domu nie zdazylam z labo wrocic [emoji23] wiec trzymam teraz kciuki zeby byla wysoka, ladna i szybko :)
Teoretycznie 19:00 to najpóźniej, byłam tam od razu po otwarciu laboratorium, więc może będzie wcześniej :) Kiedyś chyba jakieś wyniki miałam około 14:00! Mam nadzieję, że beta i tarczyca ładna, bo progesteron chyba tak skoro odpukać plamień nie ma :D

A ja zasnęłam.. Na szczęście teraz się przebudzilam i pierwsza mysl "fagas bleucoco! “i szybko dawaj na forum zobaczyć co tam :D i dobrze bo już miałam 10 stron do nadrobienia, a co by było gdybym wstala o jakiejś 10?[emoji23]
Mega się cieszę i zazdroszczę tych wrażeń! Tobie i jemu [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja miałam 46 stron do nadronienia. Zostało mi jeszcxe triche [emoji23][emoji23]

Q
ja w tym cyklu też miałam śluz płodny już ok 10, 11 DC gdzie zawsze podobnie jak u Ciebie w 19, 20. Czułam kłucie jajnika jak na owu też wcześniej niż zwykle. Ale czy ta owu w ogóle była to nie wiem. W tym miesiącu nie miałam nawet testów owu więc nie wiem czy któryś byłby pozytywny

Ja w tym cykli wiz płodny miałam od 9dc a owu była dopeiro w 19dc 🤷🏻‍♀️

reklama
Na upartego mam do Was niedaleko :) 1.5 godziny i jestem :) tylko ja do jazdy po stolicy mam jakos za slabe nerwy :p
Spoko ja praktycznie przy wjeździe do Warszawy mieszkam ;)
Ooo a gdzie dokladnie? :-)
Niedaleko M1 😏

Dziewczyny dostałam dupka na wywołanie@. Ten cykl co będzie mamy jeszcze sami spróbować. Jak nie wyjdzie to następny cykl z monitoringiem. Jak nie pyknie w cyklu z monitoringiem to inseminacja....

Do góry