MamaBuni
Fanka BB :)
U mnie 11 dc wg flo 14.02 mam mieć owu więc ja też jestem przed.Gratulacje!
Ej tu taki wysyp, a ja jeszcze przed owu. To nie fair [emoji85][emoji6]
Gratuluję dziewczyny II kreseczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 11 dc wg flo 14.02 mam mieć owu więc ja też jestem przed.Gratulacje!
Ej tu taki wysyp, a ja jeszcze przed owu. To nie fair [emoji85][emoji6]
Teoretycznie 19:00 to najpóźniej, byłam tam od razu po otwarciu laboratorium, więc może będzie wcześniej Kiedyś chyba jakieś wyniki miałam około 14:00! Mam nadzieję, że beta i tarczyca ładna, bo progesteron chyba tak skoro odpukać plamień nie maCzekamy z Toba szkoda ze tak pozno ja najwczesniej mialam po 2 godzinach w sumie dobrze do domu nie zdazylam z labo wrocic [emoji23] wiec trzymam teraz kciuki zeby byla wysoka, ladna i szybko
A ja zasnęłam.. Na szczęście teraz się przebudzilam i pierwsza mysl "fagas bleucoco! “i szybko dawaj na forum zobaczyć co tam i dobrze bo już miałam 10 stron do nadrobienia, a co by było gdybym wstala o jakiejś 10?[emoji23]
Mega się cieszę i zazdroszczę tych wrażeń! Tobie i jemu [emoji7][emoji7][emoji7]
Dziewczyny wyniki!
TSH 1.7800 (0.2700-4,200)
FT3 3.24 (2.04-4.40)
FT4 1.37 (0.93-1.171)
Antytpo Anty tg 37.90 (0.00-115)
Co sądzicie? Jestem 2 tygodnie na euthyroxie
Prolsktyna do odebrania jutro.
Dzewczyny zrobilam jednak pinka, rozbroilam go i jest bladzioch na zdj prawie nie widac ale ja widze dobrze! Choc bladziutki no i duzo z Was pisalo ze pinki pokazuje falszywe bladziochy :/ musze dzis kupic jakis inny :-) 11 dni po owulacji ale jest nadzieja!!! Uuhuuu
Super, bardzo ładne TSH ja badam za dwa tygodnie, mam nadzieję że też będzie okDziewczyny wyniki!
TSH 1.7800 (0.2700-4,200)
FT3 3.24 (2.04-4.40)
FT4 1.37 (0.93-1.171)
Antytpo Anty tg 37.90 (0.00-115)
Co sądzicie? Jestem 2 tygodnie na euthyroxie
Prolsktyna do odebrania jutro.
Teoretycznie 19:00 to najpóźniej, byłam tam od razu po otwarciu laboratorium, więc może będzie wcześniej Kiedyś chyba jakieś wyniki miałam około 14:00! Mam nadzieję, że beta i tarczyca ładna, bo progesteron chyba tak skoro odpukać plamień nie ma
Q
ja w tym cyklu też miałam śluz płodny już ok 10, 11 DC gdzie zawsze podobnie jak u Ciebie w 19, 20. Czułam kłucie jajnika jak na owu też wcześniej niż zwykle. Ale czy ta owu w ogóle była to nie wiem. W tym miesiącu nie miałam nawet testów owu więc nie wiem czy któryś byłby pozytywny
Spoko ja praktycznie przy wjeździe do Warszawy mieszkamNa upartego mam do Was niedaleko 1.5 godziny i jestem tylko ja do jazdy po stolicy mam jakos za slabe nerwy
Niedaleko M1Ooo a gdzie dokladnie? :-)