Maxi89
Fanka BB :)
Kipiał radością i świecił pustkamiOby każda tu dziewczyna się "zaraziła" i za chwilę cały wątek kipiał ta radością!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kipiał radością i świecił pustkamiOby każda tu dziewczyna się "zaraziła" i za chwilę cały wątek kipiał ta radością!
Wola-Śródmieście, ale chyba czas poszukać czegoś na uboczu [emoji85] Zresztą nie zmieścimy się w naszych 2 pokojach, za jakieś 5 miesięcy trzeba poszukać czegos nowego [emoji7][emoji7][emoji7]
Jeszcze ja! Jeszcze ja ! [emoji2957]
Życzę Ci dużo siły kochana. Dobrze, że masz wsparcie męża - to już dużoWiecie dziewczyny jest mi mega przykro... chodzę jak zbity pies tyle lat starań i czekania na nawet cień kreski a jak już się zjawił to przyszedł okres ja wiedziałam naprawdę ze to zbyt piekne zeby mogło się ziscic... ale z drugiej strony mój mąż mówi ze jeżeli to naprawdę była ciaza to dobrze ze w końcu była i coś zaczęło się ruszać w moim organizmie...
Gratulację 2 kreseczek wczorajsza twoja relacja wzruszyła mnie na maksa[emoji847]Napisałaś później jak wyglądał twój cykl. Znalazłam wspólny mianownik i lampka mi się zaswiecila.Dzis z rana zrobiłam Test i wyszedł pozytywnie Mam 35 lat i już tracilam nadzieję.Zrobiłam dziś betę i zobaczymy co wyjdzie.Pozdrawiam wszystkie Staraczki i życzę 2 kreseczekZobacz załącznik 1078842
Haha właśnie jadę .... I zaczynam się stresować co mi powieMyślałam dziś o Tobie jak spojrzałam w kalendarz, a dziś Światowy Dzień Chorych, a Ty masz wizytę u lekarza [emoji23]
Ale Ty masz lapeDzień dobry! Noc oczywiście nieprzespana, w ogóle nie mogłam zasnąć, około 3 jadłam jeszcze banana bo taki głód mnie dopadł, że szok Zrobiłam rano jeszcze test Baby Boom od 25 i tam też jest II krecha! No nie wierzę... Czyli to nie był sen! Lecę na betę, TSH i progesteron Czuję się dziwnie
Zobacz załącznik 1078762